- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.901
Sen taş de bızımkıler iskelet dıyor geneldeAboovvvvv taşsınn o zamannnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen taş de bızımkıler iskelet dıyor geneldeAboovvvvv taşsınn o zamannnn![]()
Al ben sana istedigin kadar veririmBana enjekte edebilirsiniz bende bi gram yok valla
Ne kdr cömertsiniz masallah hayran kaldımAl ben sana istedigin kadar veririm
Canim ben banlandimSimurgp Aaaaa nerelerdesin sen o akşamdan ve ertesi günden sonra denk gelmedik sanırım
Bana böyle gel dünyayı vereyim sanaNe kdr cömertsiniz masallah hayran kaldım![]()
Onu gördümCanim ben banlandim![]()
Sağlam daldım benOnu gördümhepsini okuyamadım ama konu çok fenaydı sende daldın banlanıp çıktın di mi
![]()
İyi bari uzun sürmemiş hasretlik, o halde hoşgeldin canım2 güncük![]()
Teşekkür ederim kuzumİyi bari uzun sürmemiş hasretlik, o halde hoşgeldin canım![]()
Dondurma yiyom yen miMinnosprenses bu olayın nerdesin de o da.falci oldu bugün buraya gelmedim diye herkes uçmuş
Bugün dayak yemediniz ondan
Biri zevk der.biri fal der @-adre- yılan der
@Emma3 mutsuz herhalde bir şeyler der @dut agaci ortada yokJou picakla dolaşır
Sen coco ALLAH sonumuzu hayir etsin dersin
bebeklinick Nerde o gelse şimdi tuhaf şeyler yer
Allah'ım allahimmmm allahimmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ankara'da napiyonArkandayım baya arkanda dal hayatım![]()
Yoo muglaya gdince kocamı kaldigimiz muddet boyunca sadece yatma vakti görüyorum .@MssPARE bebiş
Minnosprenses meloyu biliyosunn iş günlerii 5 buçukta çıkışı oluyor osaate kadar konuştun konuştun bulamazsın bussatlerde onu
coconatt coco zatenn aldi başına gidiyorr
bebeklinick zorunlumuz desen kocasıylaa sabah akşam beraber
![]()
Hangisuu bu muKalbimi feth ediyosuuunnnm
Kız bu senin smileye ben acayip ayar oluyorum niye ki![]()
Aamnnn boşver onları ben sana taş diyorummmSen taş de bızımkıler iskelet dıyor genelde![]()
Şaka yapıyorum zorunlumm benimmYoo muglaya gdince kocamı kaldigimiz muddet boyunca sadece yatma vakti görüyorum .
Hep karşımdaki tarlada çalışıyor oluyor anca ta uzaktan küçücük bı kafa olarak görüyorum![]()