• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok canım ben ıcındenım 🤣iç Anadolu bölgesi kayserideyım 😒aslen Sivaslıyım yanı neresınden bakarsan bak hep ıc Anadolu
Kayseri'ye geliyorum iki ayda bir fakülteye. O dağ ne öyle yaaa resmen önünde eğiliyorum. Haşmetli. Sivas'a da gider gelirim merkezi çok güzel. Sen de çok sanslisinnnn

Kayseri'ye geliyorum iki ayda bir fakülteye. O dağ ne öyle yaaa resmen önünde eğiliyorum. Haşmetli. Sivas'a da gider gelirim merkezi çok güzel. Sen de çok sanslisinnnn
Bende bilmiyorum ya tam bır Karadeniz aşığıyım cokk seviyorum acayıp kanım cekıyor o tarafa ınslalah nasıp olur Birgün.

Minnosprenses Minnosprenses bu olayın nerdesin de o da.falci oldu bugün buraya gelmedim diye herkes uçmuş

Bugün dayak yemediniz ondan

Biri zevk der.biri fal der oglak_kadini oglak_kadini yılan der

@Emma3 mutsuz herhalde bir şeyler der @dut agaci ortada yok Jou Jou picakla dolaşır

Sen coco ALLAH sonumuzu hayir etsin dersin

@zorunlunick Nerde o gelse şimdi tuhaf şeyler yer

Allah'ım allahimmmm allahimmmmmmm :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Minnosprenses Minnosprenses ile ben bu olayın tam ortasındayız 😂😂😂
@MssPARE bebiş
Minnosprenses Minnosprenses meloyu biliyosunn iş günlerii 5 buçukta çıkışı oluyor osaate kadar konuştun konuştun bulamazsın bussatlerde onu
coconatt coconatt coco zatenn aldi başına gidiyorr
@zorunlunick zorunlumuz desen kocasıylaa sabah akşam beraber 🤦‍♀️
Kız ben başımı aldım nereye gidiyorum 👀🤭🤭🤭

Burası testere ye dönecek korku filmi gibi

Kızlar.sonumuzu hiç sağlıklı bulmuyorum :KK57: :KK57:
İşte bundan dedim Allah sonumuzu hayr etsin diye 😳
Ne çok konuşuyorsunuz yaa:KK61::KK61:bir tosbik olarak yetişemiyorum :KK20::stop::KK34::mad::mad::KK12::KK12::KK14::kızgın::63::KK43::ruh:
Bugün bende yetişemedim ha çenelerini arıyorum her yerde bu zillilerin 🤪🤪🤪

Back