- 30 Haziran 2013
- 21.941
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.050
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.841
Ben banlanmiyorum.Bak burdan cıkıyorum cıkınca 1 2 bıldırım gelıyor sonrası yok dk bası girmem mi lazım bilmiyorum kı ben napım hıc mı cıkamıcaz
Offf ama tokat da çok güzel. İki memleketime de bayılıyorumNe şanslısın
Evet canım bildirim kısmında sorun var sanırım kk nın ya bazen bana da oluyor. Etiket yapılan bile gelmiyorBak burdan cıkıyorum cıkınca 1 2 bıldırım gelıyor sonrası yok dk bası girmem mi lazım bilmiyorum kı ben napım hıc mı cıkamıcaz
Canım kurabişş
SüperrHee pulikam o zaman bilmezsin. Ben doğma büyüme rizeliyim.
Ben haftaya ista gidiyorumSüperr
Gitt kuzumm bi istanbul havasıda alllBen haftaya ista gidiyorum
Superrrrr hepinüzü pıçaklaruuummmmmmm paremde arkamdaa gell kızımm sende saldırr
(hemde sürmene)
Minnosprenses @Elhan oglak_kadini @pina @dut agaci @coconatt @zorunlunick @Lavinia_84 ASSOSyal Catlak-kurabiye @Migim @Kahve __Kokusu @Mavera4268
Eki Görüntüle 2893750
Aynen ınanın burda etıketledıklerınız bana hıc düşmüyor cıdden görmüyorum. Gelmediğimden değil yani hemen kesıyorsunuz bıçaklıyorsunzEvet canım bildirim kısmında sorun var sanırım kk nın ya bazen bana da oluyor. Etiket yapılan bile gelmiyor
Sinek varmış. İnşallah bize uğramaz.Gitt kuzumm bi istanbul havasıda alll
Inslalah bende Birgun dunya gozuyle oraları gorurumde bayılırım ne deyımki acayıp kıskandım suanOfff ama tokat da çok güzel. İki memleketime de bayılıyorum
Yoooo ne yanlıs anlaması olur mu oyle sey altustu pıçaklayacağını söyledın ne varkı bunda
Sesli güldümYoooo ne yanlıs anlaması olur mu oyle sey altustu pıçaklayacağını söyledın ne varkı bunda
Ayy inşallah. Sen hangi şehirde son. Ben de doğuyu görmeyi çok istiyorum. Söyle gideyim Mardin'e bir Kürt düğünü izleyeyim istiyorum. Bu aralar kafamda bu var.Inslalah bende Birgun dunya gozuyle oraları gorurumde bayılırım ne deyımki acayıp kıskandım suan
Inşaallahh kuzumm heryerde yok amaaSinek varmış. İnşallah bize uğramaz.
Yok canım ben ıcındenımAyy inşallah. Sen hangi şehirde son. Ben de doğuyu görmeyi çok istiyorum. Söyle gideyim Mardin'e bir Kürt düğünü izleyeyim istiyorum. Bu aralar kafamda bu var.
Nebulem yaaaaYoooo ne yanlıs anlaması olur mu oyle sey altustu pıçaklayacağını söyledın ne varkı bunda
Kız bunlara bır hâl olmus bıraktıklarımda jou kendı halınde minnoş biriydi parede vardı az cokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?