- 30 Haziran 2013
- 21.941
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.051
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.861
Kayseri'ye geliyorum iki ayda bir fakülteye. O dağ ne öyle yaaa resmen önünde eğiliyorum. Haşmetli. Sivas'a da gider gelirim merkezi çok güzel. Sen de çok sanslisinnnnYok canım ben ıcındenımiç Anadolu bölgesi kayserideyım aslen Sivaslıyım yanı neresınden bakarsan bak hep ıc Anadolu
Saçmalama bende sizdenim ben öyle alınmam oto şeyeNebulem yaaaa
İki Rizeli birbirimizi bulunca picaklar çıktı ortaya.Kız bunlara bır hâl olmus bıraktıklarımda jou kendı halınde minnoş biriydi parede vardı az cokta
Bende bilmiyorum ya tam bır Karadeniz aşığıyım cokk seviyorum acayıp kanım cekıyor o tarafa ınslalah nasıp olur Birgün.Kayseri'ye geliyorum iki ayda bir fakülteye. O dağ ne öyle yaaa resmen önünde eğiliyorum. Haşmetli. Sivas'a da gider gelirim merkezi çok güzel. Sen de çok sanslisinnnn
Olur yaa olmaz mı insallahhhhBende bilmiyorum ya tam bır Karadeniz aşığıyım cokk seviyorum acayıp kanım cekıyor o tarafa ınslalah nasıp olur Birgün.
Peki pıçakladıkların neyın oluyor tam olarak joucum
Bu arada fakülte dedın hayrolsun kotu bır durum yoktur umarımOlur yaa olmaz mı insallahhhh
Esim periton diyaliz oluyor. Orada kontrollerimiz oluyor.Bu arada fakülte dedın hayrolsun kotu bır durum yoktur umarım
Nebilim sen daha ilkkez gördünn pıçak olanı daha çok olduuSaçmalama bende sizdenim ben öyle alınmam oto şeye
Allah hem şifa hem sabır gücü versın canm bnmEsim periton diyaliz oluyor. Orada kontrollerimiz oluyor.
Amin zor bir durum .Allah hem şifa hem sabır gücü versın canm bnm
Kuzzz o benim ablamm ya oyüzden ablalara pıçak yokPeki pıçakladıkların neyın oluyor tam olarak joucum
Bildirim gelirse girmezsem gelmiyorum bildirimBak burdan cıkıyorum cıkınca 1 2 bıldırım gelıyor sonrası yok dk bası girmem mi lazım bilmiyorum kı ben napım hıc mı cıkamıcaz
DeluKuzzz o benim ablamm ya oyüzden ablalara pıçak yok
Sizi pıçağuuu sevdiğum kadar seveyrummm
Seni yılan seni
Hsjsjhshs kızBildirim gelirse girmezsem gelmiyorum bildirim
Minnosprenses bu olayın nerdesin de o da.falci oldu bugün buraya gelmedim diye herkes uçmuş
Bugün dayak yemediniz ondan
Biri zevk der.biri fal deroglak_kadini yılan der
@Emma3 mutsuz herhalde bir şeyler der @dut agaci ortada yokJou picakla dolaşır
Sen coco ALLAH sonumuzu hayir etsin dersin
@zorunlunick Nerde o gelse şimdi tuhaf şeyler yer
Allah'ım allahimmmm allahimmmmmmm
Kız ben başımı aldım nereye gidiyorum@MssPARE bebiş
Minnosprenses meloyu biliyosunn iş günlerii 5 buçukta çıkışı oluyor osaate kadar konuştun konuştun bulamazsın bussatlerde onu
coconatt coco zatenn aldi başına gidiyorr
@zorunlunick zorunlumuz desen kocasıylaa sabah akşam beraber
İşte bundan dedim Allah sonumuzu hayr etsin diyeBurası testere ye dönecek korku filmi gibi
Kızlar.sonumuzu hiç sağlıklı bulmuyorum
Bugün bende yetişemedim ha çenelerini arıyorum her yerde bu zillilerinNe çok konuşuyorsunuz yaabir tosbik olarak yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?