- 30 Haziran 2013
- 21.941
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.050
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.781
Ohhh valla aynı hislerdeyimAman denize salsam kendimi ohhh misss
Anamm bu sıcakta deniz bile çekilmiyo kollarım kıpkırmizı yandummm uykular haram olduuuuuDenize gidemedim mm
Yerin seni.lannBahçeyi almasam bahçeye bakmak bile çok zor
Ama senin için katlanırummm be pareeemmmmmmmmmm
Biz de kızımla havuzu doldurup balkona koyduk içine girdik. Banyo tasiyla iyi geldi valla.Ohhh valla aynı hislerdeyim
Ayyy geçmiş olsun acıyor muuAnamm bu sıcakta deniz bile çekilmiyo kollarım kıpkırmizı yandummm uykular haram olduuuuu
Niye kuzz pek hoşlanmıyor böyle seyleri galibaa pekte dönmedi bidahaYerin seni.lann
Yerim derken de ceycey den korkuyorum
Bir.hafta yeter söyle maviliğe baksam ohhhOhhh valla aynı hislerdeyim
Hemde çooookkkk güneş yaktu heryerimiiiAyyy geçmiş olsun acıyor muu
He gelmedi kaçtıNiye kuzz pek hoşlanmıyor böyle seyleri galibaa pekte dönmedi bidahatanımıyorum bile onu
Oohhh miss en güzeli vallahaaaBiz de kızımla havuzu doldurup balkona koyduk içine girdik. Banyo tasiyla iyi geldi valla.
Ayy vallahi yaa aslında ben rizeliyim. Tokat'ta oturuyorum. Denizi nasıl özledim.Bir.hafta yeter söyle maviliğe baksam ohhh
Hahah niyeHe gelmedi kaçtı
HemşşşooooooAyy vallahi yaa aslında ben rizeliyim. Tokat'ta oturuyorum. Denizi nasıl özledim.
Yakar ya akşam serininde denesenHemde çooookkkk güneş yaktu heryerimiii
Denize girsende deniz altına olsanda güneş seni yakayyyy
Ayy sorma o yılanları biliyoruz da mecburiler.
MssPARE bebiş
Minnosprenses meloyu biliyosunn iş günlerii 5 buçukta çıkışı oluyor osaate kadar konuştun konuştun bulamazsın bussatlerde onu
@coconatt coco zatenn aldi başına gidiyorr
@zorunlunick zorunlumuz desen kocasıylaa sabah akşam beraber
Kayınpederle konuşuyordumSuperrrrr hepinüzü pıçaklaruuummmmmmm paremde arkamdaa gell kızımm sende saldırr
(hemde sürmene)
Minnosprenses @Elhan oglak_kadini @pina @dut agaci @coconatt @zorunlunick @Lavinia_84 @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Migim @Kahve __Kokusu @Mavera4268
Eki Görüntüle 2893750
Bende konyaliyim denizi çok özledim hemde cokAyy vallahi yaa aslında ben rizeliyim. Tokat'ta oturuyorum. Denizi nasıl özledim.
Rizee ben rizeliler diye topik açmıştımm görmedinmi lennRize'de mi tokattan mi hemsiyuz
NiçunnnnnKayınpederle konuşuyordum
Yokk kizz ayy neresinden de heleRizee ben rizeliler diye topik açmıştımm görmedinmi lenn
NassiiiiiNiçunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?