- 25 Ağustos 2019
- 61.366
- 115.040
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.801
Salarhaa senYokk kizz ayy neresinden de hele

Oooooo nasssiiiiiii biliyorsun heleNassiiiii
Bokiyennnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salarhaa senYokk kizz ayy neresinden de hele
Oooooo nasssiiiiiii biliyorsun heleNassiiiii
NedennnNassiiiii
Allah gönlümüze göre versin tez zamanda insallahhhhhhBende konyaliyim denizi çok özledim hemde cok
Uyy benda salarha hangi köy şimdi akraba çıkıyor musuzSalarhaa sen
Oooooo nasssiiiiiii biliyorsun hele
Bokiyennnn![]()
Yok artııkkkkkkkUyy benda salarha hangi köy şimdi akraba çıkıyor musuz![]()
Yok tüh o tutmadı. Yemislik bizim.Yok artııkkkkkkk
Kasarcılar köyü
Düğünle ilgili konuştuk ne babam anlatabiliyor nede o anlatabiliyor araya girdim ben anlattımNe dedi![]()
Ayy akraba çıkıyorduk neredeyse
Ben hep etiket vuruyorum sana bitürlü gelmediinnn giittt o zamannnKızlarrrrrbana burdan bıldırım gelmiyor. Dolayısıyla unutuyorum sonra gidiyorum bdv ye bı guzel banlanıyorum sonra menekşeye noldu
![]()
Kızlarrrrrbana burdan bıldırım gelmiyor. Dolayısıyla unutuyorum sonra gidiyorum bdv ye bı guzel banlanıyorum sonra menekşeye noldu
![]()
Bak bama yasakladılar orayı bakıp geliyorum sende gitme oraya orası yasak bölgeKızlarrrrrbana burdan bıldırım gelmiyor. Dolayısıyla unutuyorum sonra gidiyorum bdv ye bı guzel banlanıyorum sonra menekşeye noldu
![]()
Kızlarrrrrbana burdan bıldırım gelmiyor. Dolayısıyla unutuyorum sonra gidiyorum bdv ye bı guzel banlanıyorum sonra menekşeye noldu
![]()
Sen gelll konyalumm benumm...
Biliyomusun kasarcıları pekiiYok tüh o tutmadı. Yemislik bizim.
Aaa beni dövecekBen hep etiket vuruyorum sana bitürlü gelmediinnn giittt o zamannn![]()
![]()
![]()
Bu ara gitmemem lazım grup takıbı aldım ya istesemde gıdememBak bama yasakladılar orayı bakıp geliyorum sende gitme oraya orası yasak bölge