- 27 Mart 2019
- 30.121
- 110.429
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.761
Sen daha önce geldin ya ondan uzadı galiba elcinimIşyeri 3 hafta izni verdii 9 aguztosta baslicakk bi bitmedii zaten yaa
Deluü kocaaa yapıştı yakanaaBizim okullar 6eylulde açılacak. Çık bı kahveye git piş pilik oyna diyorum. Gitmiyor evden.
Galiba kuzzz baya tatil ettim yeter diyorumSen daha önce geldin ya ondan uzadı galiba elcinim
ŞiisssssssttttttKızlar canını seven gelmesin
Birazdan katliam olucak gelmen lannnnnn
Bağırıyorum gelmeyin
Bide.ben gitsem sıkıldım haGaliba kuzzz baya tatil ettim yeter diyorum
Millet kocam eve gelsin diye ağlar. Ben gitsin diye. Ama gerçekten bir süre sonra zorluyor. Sigara içicem karışıyor. Git evden diyorum.Deluü kocaaa yapıştı yakanaa
Ayy yokk diyaliz hastası yavrum bak kıyamadım yine. Eccük çıkıp dolansa yeter.
Senin yerinede bende sukuldummm şimdiiiBide.ben gitsem sıkıldım ha
Tamam pıçağu geri aldımmmmmmAyy yokk diyaliz hastası yavrum bak kıyamadım yine. Eccük çıkıp dolansa yeter.
Evett bazı şeyleri benide çok sıkıyorr bi gitsin diyorum bi gitmesinn ne b.k işlere karuştukk diyorummMillet kocam eve gelsin diye ağlar. Ben gitsin diye. Ama gerçekten bir süre sonra zorluyor. Sigara içicem karışıyor. Git evden diyorum.
Aman denize salsam kendimi ohhh misssSenin yerinede bende sukuldummm şimdiii
Amaaann çok tuzlu denizzAman denize salsam kendimi ohhh misss
Ben de gidince pencereden bakıyorum. Gelmedi nerede kaldı diyeEvett bazı şeyleri benide çok sıkıyorr bi gitsin diyorum bi gitmesinn ne b.k işlere karuştukk diyorumm
Sen bizim bahçeye gel ben denizeAmaaann çok tuzlu denizz
Denizdende biktımm
Evettt hatta arıyorumm direekk nerdesinn diyorum hahahaaBen de gidince pencereden bakıyorum. Gelmedi nerede kaldı diye
BendeDenize gidemedim mm
Bahçeyi almasam bahçeye bakmak bile çok zorSen bizim bahçeye gel ben denize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?