• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keyfim yoktu kuzum temizliğe verdim kendimi🤦‍♀️

Ayy salçalı mı yoğurtlu mu yolsa ketçüklü mayonezli mi 🤣🤣

Bende mercimekli bulgur yapayım dedim mercimeği haşladım ama yanına ne yapsam bilemedim
Domatesli 🤣🤣🤣 yeter turşu ile yesin. Sende bi cacık yap yeter temizlij yapmışsın

Domatesli 🤣🤣🤣 yeter turşu ile yesin. Sende bi cacık yap yeter temizlij yapmışsın
Tuturamamışım 🤣 turşu ile güzel oluyor da kız herifi yakacan bu sıcakta turşu ile oda seni tutuşturur maazallah 😂😂

Cacık olur bak pilavın yanına iyi gider serin serin de yoğurt yok gelirken alsın bari 🥴

Tuturamamışım 🤣 turşu ile güzel oluyor da kız herifi yakacan bu sıcakta turşu ile oda seni tutuşturur maazallah 😂😂

Cacık olur bak pilavın yanına iyi gider serin serin de yoğurt yok gelirken alsın bari 🥴
Aman yansın neydim aşı oldun böööön idare etsin yanarsa soğuk ayran içsin napim 😬

Temizlik yapıldı ev mis oldu şimdide kahve kokusuyla mis olsun 😍

İçen yok mu ki?
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Minnosprenses Minnosprenses bebeklinick bebeklinick Jou Jou @MssPARE D u t D u t @ASSOSyal Elhan Elhan @Emma3
IMG_20210727_173555.jpg

Ben varım canım 😅 afiyet olsun

Yoruldum kuzu birşeyler için çabalamaktan, koşturmaktan. Bu kadar çaba ve gayretten sonra olmamasından çok yoruldum 😔
All bendende okadar bende çok yoruldum akışına bıraktim diyorum amaa artık dahada korkmaya başladımm hayatta heyecanım kalmamış gibi bi hayatım var gibi ama değill kafam çok karışıkk
Aşı olcaz ne b.k yiycez bilmem :(

Back