- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.441
Kızım babasının kopyası. eşime hep derim kız olsam nasıl olurum diye merak etme nisaya bak diyeUyku hali, saçmaladım sanırım bilemiyorum
Ama yine de kızın sana benzediğine ikna edebileydim iyiydi
Adı da güzelmişKızım babasının kopyası. eşime hep derim kız olsam nasıl olurum diye merak etme nisaya bak diye
Nisan koyucaktim son anda nisa olduAdı da güzelmiş
İkinci çocuğa belki o daNisan koyucaktim son anda nisa oldu
Nisa dogali kaç yıl oldu annesiNisan koyucaktim son anda nisa oldu
Düşünüyorum canım 2. Çocukİkinci çocuğa belki o da
,8 ağustos ta 2 yaşına girecek teyzesiNisa dogali kaç yıl oldu annesi
Kız yanlış olmusss ooo düşünmüyorum olucaktiDüşünüyorum canım 2. Çocuk
,8 ağustos ta 2 yaşına girecek teyzesi
Ya cokkk küçük yavrum benim, halen bebek yaDüşünüyorum canım 2. Çocuk
,8 ağustos ta 2 yaşına girecek teyzesi
Allah soyletmis yapcak bsey yok, bunu kabullenmelisinKız yanlış olmusss ooo düşünmüyorum olucakti
Sorma tam isirmalik bil dilli cenesiyle sevdiyor kendiniYa cokkk küçük yavrum benim, halen bebek yaelime geçse de sevsem en tatlı zamanları.
Doğum günü kutlayacak misinöyle pasta alsın kafi zaten. Amaçsız partileri kastetmiyorum da
Allah isteyenlere versin canım ben istemiyorumAllah soyletmis yapcak bsey yok, bunu kabullenmelisin
Tahmin edebiliyorum o sevimliligiSorma tam isirmalik bil dilli cenesiyle sevdiyor kendinigeçen yıl doğum günü yaptım 1 yaşında büyük bu sene küçük yaparım pasta falan üç kişi oluruz diyorum
Aminn canım benimAllah isteyenlere versin canım ben istemiyorum
Sen napiyon kk da çok sıkıcıAminn canım benim
Sen napiyon kk da çok sıkıcı
İyisiniz mâşâallah, iyi devam etsin Allah tadinizi bozmasın yivrumÖyle yapiyorumm para yok diyorumm
Evde bunlar var ye
Bugün Butün gün denizdeydik ama gene iş çıkıyor eve gel yemek hazırla et fln ama kaynanam sağolsun hep beraber hazırlarız ederizz
Allah razı olsun
Severler seni, şakayla takıldılar mı?Vallahii aklıma geldikçe üzülüyorumm habu pareyle minnos dut gece gece çok cektirdiler bana
Rabbim nasip ederse canımBebeği evlenir evlenmez hemen mi yapacaksın
Teşekkür ederimm emmammİyisiniz mâşâallah, iyi devam etsin Allah tadinizi bozmasın yivrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?