- 25 Ağustos 2019
- 61.360
- 115.013
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.461
Ooooo çok tatlı maşaallahhh yaa
Bune simdi
Gelde külahıma anlat deyimiBune simdi
Amann hiç deme bana beğenmedimiiGelde külahıma anlat deyimi
İşte beğenmedim tıklayana gicik oluyorum ben ya
Uyudum kalktım sabah 6bucuk oldu ve heryerim pert belim bacağım başım kafam heryerimm ağrıyoDaha uyumadın mıı senJou
Kendi evi gibisi yok insanın yaUyudum kalktım sabah 6bucuk oldu ve heryerim pert belim bacağım başım kafam heryerimm ağrıyo
Yatak çok rahatsızzz ve sert geniş değill
Kocamla sıkışık uyuyoz tabi o daha rahat uyuyor maşaallahh ben ayağımı kıpırdatamıyorum sinirlerim bozuldu uykusuzluktan ağlıcam resmen
Kızz gerçekten tatil matil demeyin 2 gün yetiyo dön eve daha iyiiKendi evi gibisi yok insanın ya
Geçmiş olsun canım benim
Ben her yerde uyurumKızz gerçekten tatil matil demeyin 2 gün yetiyo dön eve daha iyii
All denize girdik çıktı neoldu ne değiştii
Ay gitsem keske tatile fln demeyin
Vallaha all evini koy başına
Ama otelmiydi senin yazlikmiBen her yerde uyurum5 gün yaptık bana yetmedi eşime kızıma yetti
Daha 2. Gününde kızım anne ne zaman döneceğiz denmez mi
Oteldi canımAma otelmiydi senin yazlikmi
Hahaaaaaaa protesto et 120 düşene kadar almaSeninle yazisiyorum diye buradayım bende
Dün ve hatta kaç aydır trendyolda 130 lira olan ürün 159 mu ne olmuş siapris edecektim tam da .
Bı yandan ona sövuyorum
Kız neresi ben ilk defa sen benzettin aynı babasıOoooo çok tatlı maşaallahhh yaa
Aynı anası
Hiç keyfim yok ya.Bayram bitti kendinize gelin artık, nerdesiniz
coconatt @ASSOSyal @Emma3 Jou Minnosprenses @dut agaci @MssPARE @Catlak-kurabiye
Nebilim agız tarafı senKız neresi ben ilk defa sen benzettin aynı babasıkeşke benzese
Bende babamın kopyasıyimNebilim agız tarafı sen
Kız zaten babaya çeker kuzuu
Bende babama çok benzerim hep babama benzetirler erkek kardeşimde anneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?