- 25 Ağustos 2019
- 61.359
- 115.011
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.421
Sen kocana hazırlık yaparken buralar coştuuZalımsınız garılar 10 sayfa ne konuştunuz okumadım erindim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kocana hazırlık yaparken buralar coştuuZalımsınız garılar 10 sayfa ne konuştunuz okumadım erindim![]()
La ne hazırlığı kaynanamgil geldi gittiSen kocana hazırlık yaparken buralar coştuu![]()
Neişü varmış hele yaLa ne hazırlığı kaynanamgil geldi gitti![]()
AhahahNeişü varmış hele ya![]()
Yüzünü gösteriyor işarette kuzu bence yiyorsa yüzüme söyle ifadesi daha mantıklı olur hahaaaaaaaGel kulahima anlat diyo bencetras, yersen
![]()
Söyle o kaynanayaaaa rahatsuz etmesunnAhahahbizim bu tarafa gelmiş . Çpcukları görmeye uğramışlar
Yazık yav bi bardak çay içti.gittiSöyle o kaynanayaaaa rahatsuz etmesunn
Işimiz gücümüz varr![]()
Hahaaaaaaa oda mantıklı olabilirGelde beni sinir et anlamı bu![]()
O zaman tamammYazık yav bi bardak çay içti.gitti![]()
Uyutmaya çalışıyom yavO zaman tamamm
Napiiyyyyyy zeytincuk yaa özledum o ji
Vuuuuuu gece ler haram olduUyutmaya çalışıyom yavuyymuy gene
NapiyosuuuunYüzünü gösteriyor işarette kuzu bence yiyorsa yüzüme söyle ifadesi daha mantıklı olur hahaaaaaaa![]()
Heleeee sana benziyo bu ufaklik
Kızzz beni nerede gordunde benzettin benle hiç alakası yokHeleeee sana benziyo bu ufaklik
Yaaa yarını gostermistinKızzz beni nerede gordunde benzettin benle hiç alakası yok![]()
Ben kumraldim giiiiYaaa yarını gostermistinne bilem kara Kaş Kara goz anası gibi dedimdi
Aaaaa niye ağladın ki sen şimdi bTamam iyi kumralsin![]()
Uyku hali, saçmaladım sanırım bilemiyorumAaaaa niye ağladın ki sen şimdi b![]()