- 18 Kasım 2020
- 20.678
- 49.766
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.301
evi taşıdın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evi taşıdın mı
Kimi begenmiyon meselaaa zorunluuuOoo bende begenmedimlere basmakla ünlüymmm .
Beğen butonunun en sondaki ifadesi hiç usenmemmmm
Tasitmadilar daha.evi taşıdın mı
Önce sil sonra süpürgeyle çek kalan kılları kuzuuu ben öyle yapıyordum kızdan önceVileda kıl bırakıyor ya![]()
aman allahımTasitmadilar daha.
Düğün bayram yeni bitti.
Accık bi nefes alam, toki çağırır hazar.
Orrtayaasana mı![]()
herkes mi niye ben ayran budalası mıyım ben gözümeOrrtayaa![]()
Daha pare'nin yüzünü goremedim cagiriyom gelmiyoCanımmmberaber olsun.hepimiz komşular olsaydık keşke .
Gerçi o zaman birbirimizle bu kadar anlaşabilir mıydık bilemiyorummalum biz kadinlar
Yorumlardan begenmediklerim oluyor .Kimi begenmiyon meselaaa zorunluuu![]()
Onun yüzünü gören cennetlikDaha pare'nin yüzünü goremedim cagiriyom gelmiyo![]()
Ben dün evde halay cekiyodum deli gibi kah kendi kendime kâh kızımla (sokakta davullu düğün vardi da)Wuu emmoş taklalarcaaa![]()
tam bana göre nick![]()
bende sinir oluyorum beğenmedime sana ne beğenmediysen basma geçYorumlardan begenmediklerim oluyor .
Basınca da suçlu ilan ediliyorum .
Niye begenmedim e basiyormusum.
Lan yapmışlar ki basiyorum.
Beğenmedim ki basiyorum.
Benim onayıma ihtiyacın olacak kadar mi eziksin de takiyosun anlamadım ki diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü mune gümbür gümbür geliyor. Banlaya banlaya![]()
Anladuum bosver onlari, biz takilalim by ourselvesYorumlardan begenmediklerim oluyor .
Basınca da suçlu ilan ediliyorum .
Niye begenmedim e basiyormusum.
Lan yapmışlar ki basiyorum.
Beğenmedim ki basiyorum.
Benim onayıma ihtiyacın olacak kadar mi eziksin de takiyosun anlamadım ki diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü mune gümbür gümbür geliyor. Banlaya banlaya![]()
Adı belli mi şimdiden. İnsan sevgiliyken düşünür ya hep bıay böyle tatlı bir kızım olsun![]()
Ooo yabancı diller filanAnladuum bosver onlari, biz takilalim by ourselves![]()
bizim kız hala taşımadı kiNiye sürekli göç halindeyiz ya![]()