• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende ardından durulamayi yerlerde sürünerek yapıyorum o kıllari toplamak namına.

Yüzey temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz
Domestosun yüzey temizleyicisini aldım bu ay.

Önceleri fabuloso kullanırdım yada sirke
1627300708822.png
bunu kullanıyorum canım güzel kokusu ama birkaç damla sirekede koyarım kötülüklerden ve nazardan korumasın içn

Emmacim😊 kalabalıkta ortaya konuşurken bireysel bir muhabbet yakalamakta zor oluyor ki zaten öyle değil mi
Kesinlikle öyle efenim :)
Jou Jou bi de tek tek herkese selam vermek degil de direkt sohbete dalmayı seviyorum, çok dalıcıyım 😂 anlık mesajlasma gibi degil ya, tek tek selam nasilsin diye yazismak zoruma gidiyor 😅
Ama herkes gibi ben de seni ilk etapta erkek sandum yalan yok 😄 Jou Jou Sonradan anladim 😄

Jou Jou bi de tek tek herkese selam vermek degil de direkt sohbete dalmayı seviyorum, çok dalıcıyım 😂 anlık mesajlasma gibi degil ya, tek tek selam nasilsin diye yazismak zoruma gidiyor 😅
Ama herkes gibi ben de seni ilk etapta erkek sandum yalan yok 😄 Jou Jou Sonradan anladim 😄
Herkes susuyorken gideyim de köfte yogurayim napayim

Banada zor geliyo bireysel 🤪 ortaya yaziyom cikiyom 🤣

Back