- 18 Kasım 2020
- 20.678
- 49.766
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.321
nişanlım erkekci ben kızıma isim buldum eslem eceAdı belli mi şimdiden. İnsan sevgiliyken düşünür ya hep bı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlım erkekci ben kızıma isim buldum eslem eceAdı belli mi şimdiden. İnsan sevgiliyken düşünür ya hep bı
Oooo tam benim kafa bu işteBen dün evde halay cekiyodum deli gibi kah kendi kendime kâh kızımla (sokakta davullu düğün vardi da)![]()
Kim bizim kızbizim kız hala taşımadı ki![]()
Ayy adı gibi olsun ufakliknişanlım erkekci ben kızıma isim buldum eslem ece![]()
Cok ozlemisim davullu düğünleri duramadim yerimde halay çektim sürekliOooo tam benim kafa bu işteyakından muzik sesi gelince bende evde oynuyom kendi kendime
![]()
Biz düğün yüzü goremiyoruzCok ozlemisim davullu düğünleri duramadim yerimde halay çektim sürekli![]()
Ben benKim bizim kız
Savol (sag ol)Harika şey etmişsin![]()
Çok zevkli oluyo kizCok ozlemisim davullu düğünleri duramadim yerimde halay çektim sürekli![]()
Aaaa hayırlı olsun canım, gözünüz aydınBen ben
Toki çıktı, esya topluyom, tasinacaz da.
Hayirlisi Allah'tanBiz düğün yüzü goremiyoruz
Ablamı bı evlendirseydik![]()
Teşekkürler efenimAaaa hayırlı olsun canım, gözünüz aydın![]()
emmoşKim bizim kız
amin rabbim nasip ederse iAyy adı gibi olsun ufaklik![]()
Bende başvurmuştum bana çikmadi iki seferTeşekkürler efenim![]()
Amin canım. Sana da hayırlı düzgün güzel bi evin sahibi olmak nasib olsun hayirla huzurlaBende başvurmuştum bana çikmadi iki sefersize uğurlu gelsin ınş yeni eviniz beybi
![]()
Çok zevkli oluyo kiz![]()
Hayirlisi Allah'tanamin.
emmoş
amin rabbim nasip ederse i
Hayırlı olsun Emma .ağız tadıyla oturunAmin canım. Sana da hayırlı düzgün güzel bi evin sahibi olmak nasib olsun hayirla huzurla![]()
soğanın cinsine bağlı fıstığım yuaSoğan bitek benim gözleri mi bu kadar etkiliyor ya .
Soğanla uğraşırken gözlerini açamayan var mı aranızda