• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saol bebeğim sanada 😘 kız Temizlik yaparken afacanlari nasıl durduruyon taktik var özellik villada benimki kovanın içine gircem diye tutruruyor :KK51:
Büyük karışmaz zaten küçüğü yatapına atıyom odasının kapısını kapatıp süpürgeyi çalıştırıyom 🤣🤣 süpürge bitene kadar uyumuş oluyo uyurkende silgiyi bitiriyom. Yoksa yapamıyom

clara clara merhabaa :KK25:
Hep söyleyecem söyleyecem çekiniyorum
Pek beni sevemedin galiba 😒
Çok konuşamıyoruz senle hatta sende pek
Yakın samimi değildin bana gibi
Eğerki istemeden kırdıysam sana kusuruma bakma:dua:
Yok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benim ❤️😘 zorunlu ile bile yeni konu bulup konusuyom, geç açildık 😄❤️ bebeklinick bebeklinick

Büyük karışmaz zaten küçüğü yatapına atıyom odasının kapısını kapatıp süpürgeyi çalıştırıyom 🤣🤣 süpürge bitene kadar uyumuş oluyo uyurkende silgiyi bitiriyom. Yoksa yapamıyom
Benimki iki yaşında kuzu ne yatakta duruyor ne kapı kapatılıyor üstüne hele bir kapat catlayana kadar ağlıyor 😟

İşin zor kuzu . Ona başka bi oyalanacak bişey bul ver. Oyuncak vileda var mesela . Onu ver içine azıcık su koy öndrn o silsin arkadan sen
Yerler kaygan oluyor canım bir keresinde kaydı düştü yapamıyorum malesef onu 😏 yer silme bizim evde krize döndü gece 🤷 yapayım diyorum süpürge calistirilmiyor yaptığım temizlikten birşey anlamıyorum uykuda yapayım diyorum yarısında uyanıyor gündüz uykusu çok az 🙈

Yerler kaygan oluyor canım bir keresinde kaydı düştü yapamıyorum malesef onu 😏 yer silme bizim evde krize döndü gece 🤷 yapayım diyorum süpürge calistirilmiyor yaptığım temizlikten birşey anlamıyorum uykuda yapayım diyorum yarısında uyanıyor gündüz uykusu çok az 🙈
Oyy bilemedim 🤷🏻‍♀️

Yok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benim ❤️😘 zorunlu ile bile yeni konu bulup konusuyom, geç açildık 😄❤️ bebeklinick bebeklinick
Emmacim😊 kalabalıkta ortaya konuşurken bireysel bir muhabbet yakalamakta zor oluyor ki zaten öyle değil mi

eğilde al ben öyle yapıyorum
Bende ardından durulamayi yerlerde sürünerek yapıyorum o kıllari toplamak namına.

Yüzey temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz
Domestosun yüzey temizleyicisini aldım bu ay.

Önceleri fabuloso kullanırdım yada sirke

Back