- 18 Kasım 2020
- 20.677
- 49.765
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #10.241
afiyet olsun balım
Benimki de hazır Temizlik öncesiduple sert
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun balım
Benimki de hazır Temizlik öncesiduple sert
![]()
Saol bebeğim sanadaAfiyet olsun![]()
Büyük karışmaz zaten küçüğü yatapına atıyom odasının kapısını kapatıp süpürgeyi çalıştırıyomSaol bebeğim sanadakız Temizlik yaparken afacanlari nasıl durduruyon taktik var özellik villada benimki kovanın içine gircem diye tutruruyor
![]()
Yok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benimclara merhabaa
Hep söyleyecem söyleyecem çekiniyorum
Pek beni sevemedin galiba
Çok konuşamıyoruz senle hatta sende pek
Yakın samimi değildin bana gibi
Eğerki istemeden kırdıysam sana kusuruma bakma![]()
Temam o zamanYok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benimzorunlu ile bile yeni konu bulup konusuyom, geç açildık
![]()
bebeklinick
Benimki iki yaşında kuzu ne yatakta duruyor ne kapı kapatılıyor üstüne hele bir kapat catlayana kadar ağlıyorBüyük karışmaz zaten küçüğü yatapına atıyom odasının kapısını kapatıp süpürgeyi çalıştırıyomsüpürge bitene kadar uyumuş oluyo uyurkende silgiyi bitiriyom. Yoksa yapamıyom
İşin zor kuzu . Ona başka bi oyalanacak bişey bul ver. Oyuncak vileda var mesela . Onu ver içine azıcık su koy öndrn o silsin arkadan senBenimki iki yaşında kuzu ne yatakta duruyor ne kapı kapatılıyor üstüne hele bir kapat catlayana kadar ağlıyor![]()
Yerler kaygan oluyor canım bir keresinde kaydı düştü yapamıyorum malesef onuİşin zor kuzu . Ona başka bi oyalanacak bişey bul ver. Oyuncak vileda var mesela . Onu ver içine azıcık su koy öndrn o silsin arkadan sen
Oyy bilemedimYerler kaygan oluyor canım bir keresinde kaydı düştü yapamıyorum malesef onuyer silme bizim evde krize döndü gece
yapayım diyorum süpürge calistirilmiyor yaptığım temizlikten birşey anlamıyorum uykuda yapayım diyorum yarısında uyanıyor gündüz uykusu çok az
![]()
Saat üç ben daha 2 odayı anca silebildimOyy bilemedim![]()
Allah kolaylık versin kuzumSaat üç ben daha 2 odayı anca silebildimelimle siliyorum birde villada danda vaz geçtim .. dur yapma demekten ses tellerim yiltilacak boğazım ağrıyor artık
![]()
EmmacimYok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benimzorunlu ile bile yeni konu bulup konusuyom, geç açildık
![]()
bebeklinick
Vileda kıl bırakıyor yaSaat üç ben daha 2 odayı anca silebildimelimle siliyorum birde villada danda vaz geçtim .. dur yapma demekten ses tellerim yiltilacak boğazım ağrıyor artık
![]()
aynen canımEmmacimkalabalıkta ortaya konuşurken bireysel bir muhabbet yakalamakta zor oluyor ki zaten öyle değil mi
eğilde al ben öyle yapıyorumVileda kıl bırakıyor ya![]()
Bende ardından durulamayi yerlerde sürünerek yapıyorum o kıllari toplamak namına.eğilde al ben öyle yapıyorum
Diğer topikteydikBayram bitti kendinize gelin artık, nerdesiniz
coconatt
ASSOSyal
clara
Jou
Minnosprenses
D u t
MssPARE
Catlak-kurabiye