Saol bebeğim sanada kız Temizlik yaparken afacanlari nasıl durduruyon taktik var özellik villada benimki kovanın içine gircem diye tutruruyor
Büyük karışmaz zaten küçüğü yatapına atıyom odasının kapısını kapatıp süpürgeyi çalıştırıyom süpürge bitene kadar uyumuş oluyo uyurkende silgiyi bitiriyom. Yoksa yapamıyom

clara merhabaa
Hep söyleyecem söyleyecem çekiniyorum
Pek beni sevemedin galiba
Çok konuşamıyoruz senle hatta sende pek
Yakın samimi değildin bana gibi
Eğerki istemeden kırdıysam sana kusuruma bakma
Yok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benim zorunlu ile bile yeni konu bulup konusuyom, geç açildık bebeklinick

Benimki iki yaşında kuzu ne yatakta duruyor ne kapı kapatılıyor üstüne hele bir kapat catlayana kadar ağlıyor

İşin zor kuzu . Ona başka bi oyalanacak bişey bul ver. Oyuncak vileda var mesela . Onu ver içine azıcık su koy öndrn o silsin arkadan sen
Yerler kaygan oluyor canım bir keresinde kaydı düştü yapamıyorum malesef onu yer silme bizim evde krize döndü gece yapayım diyorum süpürge calistirilmiyor yaptığım temizlikten birşey anlamıyorum uykuda yapayım diyorum yarısında uyanıyor gündüz uykusu çok az

Oyy bilemedim

Yok cınım, hepinizle muhabbet etmeye çalışıyorum ortak konu gecince. Kimseyle derdim yok benim zorunlu ile bile yeni konu bulup konusuyom, geç açildık bebeklinick
Emmacim kalabalıkta ortaya konuşurken bireysel bir muhabbet yakalamakta zor oluyor ki zaten öyle değil mi

eğilde al ben öyle yapıyorum
Bende ardından durulamayi yerlerde sürünerek yapıyorum o kıllari toplamak namına.

Yüzey temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz
Domestosun yüzey temizleyicisini aldım bu ay.

Önceleri fabuloso kullanırdım yada sirke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…