Kahvaltı hazırlycam sonra da eşim ise gidecek
E uykum dağılmış olcak tamam tekrar uyucam elbette ama feci baş ağrısı yapiyor.
Misler gibi uyudum ne de güzel uyudum filan olmuyor
Yani senin bu uyku düzeninin bozuk olmasında eşinin isininde payı var gece çalışmak hiç iyi değil kaç yıllık evlisin

Reactions: Jou
Yani senin bu uyku düzeninin bozuk olmasında eşinin isininde payı var gece çalışmak hiç iyi değil kaç yıllık evlisin
Yok canım eşimle ilgisi yok.
Ben Lisedeyken ablamla sabahlardik yada bilgisayardan kalkmaZzdim. derse uykusuzz giderdim.

Üniversitede gece 11 buçukta işten gelirdim gece dörde kadar otururdum sabah 8-9 da okula uyanırdım geri.

Hayatım böyle oldu hep, erken yatınca o günüm bomboş geçmiş dizi izleyememis keyif yapamamisim gibi hissediyorum
2 yıllık evliyim

Reactions: Jou
Himmmm senin vücut da benim gibi az uyku seviyor demekki bende anlattigin gibiyim 2saat uykuyla bir günü bitirebiliyorum çocuğun olduğunda hiç zorlanmazsin benim gibi

Himmmm senin vücut da benim gibi az uyku seviyor demekki bende anlattigin gibiyim 2saat uykuyla bir günü bitirebiliyorum çocuğun olduğunda hiç zorlanmazsin benim gibi
Aglamazsa zorlanmam da ağlarsa nasıl basım kaldıracak teyzesi
Hiç kendini kesesin gelmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…