- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.201
Bende sarjimin bitmesini bekliyorum ki uyuyabileyimYürüyüş yaptım canım şimdi uzandım uykumun gelmesini bekliyorum sen
Benimde teli birakmamla uyumam arasında 10 dakka geçmiyor keşke insan gibi kendimiz birakabilsekBende sarjimin bitmesini bekliyorum ki uyuyabileyimyoksa nerdeeee
Ama burası da bizim dünyamız kopamiyoruuuuzBenimde teli birakmamla uyumam arasında 10 dakka geçmiyor keşke insan gibi kendimiz birakabilsek
Sabahta yataktan kopamiyoruz amaAma burası da bizim dünyamız kopamiyoruuuuz
SormaSabahta yataktan kopamiyoruz ama
Aaa niyeSormabide 7 de kalkicam
Kahvaltı hazırlycam sonra da eşim ise gidecekAaa niye
Yani senin bu uyku düzeninin bozuk olmasında eşinin isininde payı var gece çalışmak hiç iyi değil kaç yıllık evlisinKahvaltı hazırlycam sonra da eşim ise gidecek
E uykum dağılmış olcak tamam tekrar uyucam elbette ama feci baş ağrısı yapiyor.
Misler gibi uyudum ne de güzel uyudum filan olmuyor
Yok canım eşimle ilgisi yok.Yani senin bu uyku düzeninin bozuk olmasında eşinin isininde payı var gece çalışmak hiç iyi değil kaç yıllık evlisin
Himmmm senin vücut da benim gibi az uyku seviyor demekki bende anlattigin gibiyim 2saat uykuyla bir günü bitirebiliyorum çocuğun olduğunda hiç zorlanmazsin benim gibiYok canım eşimle ilgisi yok.
Ben Lisedeyken ablamla sabahlardik yada bilgisayardan kalkmaZzdim. derse uykusuzz giderdim.
Üniversitede gece 11 buçukta işten gelirdim gece dörde kadar otururdum sabah 8-9 da okula uyanırdım geri.
Hayatım böyle oldu hep .
2 yıllık evliyim
Aglamazsa zorlanmam da ağlarsa nasıl basım kaldıracak teyzesiHimmmm senin vücut da benim gibi az uyku seviyor demekki bende anlattigin gibiyim 2saat uykuyla bir günü bitirebiliyorum çocuğun olduğunda hiç zorlanmazsin benim gibi
Kuzzz neoldii uykudan şaşırıp kalkmış gibiGünaydın
Ahahahha o konuyu okuyan oldukça atarlar. Aman atsınlarKuzzz neoldii uykudan şaşırıp kalkmış gibi
Günaydın demeler
Ayy allahımm yaa gene beğenmediler basmaya devam ediyor şu vermek konusunda
Hala üstüne bide alıntı basıyolar yeter da yavv
Günaydiinn canlarımm ❤
Kahve havada duruyordu yaUçan kahve ne giiii
GunaydinnnnnnnnnnGünaydın
Günaydın laKahve havada duruyordu yahayal gücü şeysi
GÜNAYDIN TATLIMGunaydinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?