• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı hazırlycam sonra da eşim ise gidecek
E uykum dağılmış olcak tamam tekrar uyucam elbette ama feci baş ağrısı yapiyor.
Misler gibi uyudum ne de güzel uyudum filan olmuyor 🤷
Yani senin bu uyku düzeninin bozuk olmasında eşinin isininde payı var gece çalışmak hiç iyi değil kaç yıllık evlisin 😊

• Beğen
Reactions: Jou
Yani senin bu uyku düzeninin bozuk olmasında eşinin isininde payı var gece çalışmak hiç iyi değil kaç yıllık evlisin 😊
Yok canım eşimle ilgisi yok.
Ben Lisedeyken ablamla sabahlardik yada bilgisayardan kalkmaZzdim. derse uykusuzz giderdim.

Üniversitede gece 11 buçukta işten gelirdim gece dörde kadar otururdum sabah 8-9 da okula uyanırdım geri.

Hayatım böyle oldu hep, erken yatınca o günüm bomboş geçmiş dizi izleyememis keyif yapamamisim gibi hissediyorum
2 yıllık evliyim

• Beğen
Reactions: Jou
Yok canım eşimle ilgisi yok.
Ben Lisedeyken ablamla sabahlardik yada bilgisayardan kalkmaZzdim. derse uykusuzz giderdim.

Üniversitede gece 11 buçukta işten gelirdim gece dörde kadar otururdum sabah 8-9 da okula uyanırdım geri.

Hayatım böyle oldu hep .
2 yıllık evliyim
Himmmm senin vücut da benim gibi az uyku seviyor demekki bende anlattigin gibiyim 2saat uykuyla bir günü bitirebiliyorum çocuğun olduğunda hiç zorlanmazsin benim gibi 😂

Himmmm senin vücut da benim gibi az uyku seviyor demekki bende anlattigin gibiyim 2saat uykuyla bir günü bitirebiliyorum çocuğun olduğunda hiç zorlanmazsin benim gibi 😂
Aglamazsa zorlanmam da ağlarsa nasıl basım kaldıracak teyzesi 😅
Hiç kendini kesesin gelmedi mi😅

Back