- 27 Mart 2019
- 30.067
- 110.063
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #9.761
Evinde sanırımElleşmeyelim bence.
Evinde mi ki acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evinde sanırımElleşmeyelim bence.
Evinde mi ki acaba?
Evdeyim canimElleşmeyelim bence.
Evinde mi ki acaba?
Evinde sanırım
Tamam o halde sarhoş ol istifra edene kadar hatta istifra etEvdeyim canim
Dövecem ha yeter da yazık ama kendine yapma bunuBen ondan ayrılmak istemiyorum yaaaa. Ben onu cok seviyorum, onunda sevdigini biliyorum. Ama bana bunu niye yapiyor anlamıyorum
Ne içiyorsunRekor kırıyorum hayatımda ilk defa 4. Bardagi doldurucam![]()
Viski galibaNe içiyorsun
Kizma yaaaa ben cok seviyorum vallahi. Bana kimse onun kadar deger vermedi. Beni göklere çıkardı hep. Hep yanımda oldu. Her an, her sn, her ihtiyacim oldugunda, her gel dedigimde.Bu sehirdisi olayi olmasa ben o kadar mutluyum ki.Ben ondan ayrılmak istemiyorum yaaaa. Ben onu cok seviyorum, onunda sevdigini biliyorum. Ama bana bunu niye yapiyor anlamıyorum
Abooo ağır gidiyor yarın kafası yerine gelmez alışık değilse vücudu daViski galiba
Arada içiyorum dedi galiba alışıkAbooo ağır gidiyor yarın kafası yerine gelmez alışık değilse vücudu da
VotkaNe içiyorsun
38 yaşındayım bebegim istediğin gibi hitap et canım. Sorun yok.
Aslinda alışık değil ben onada yazdim yaaa.Abooo ağır gidiyor yarın kafası yerine gelmez alışık değilse vücudu da
Geldim ama gidicem
Geldim ama gidicemJou erken yatmazsın sen nerdesin
coconatt
bebeklinick heyy yavriler gelin pina sarhoş olmak üzere
Oldunmua sarhoş
Ben başımın çaresine bakarım merak etmeyinGeldim ama gidicemJou erken yatmazsın sen nerdesin
coconatt
bebeklinick heyy yavriler gelin pina sarhoş olmak üzere