B
Günaydııınnnn ❤️💙😚🥰

Minnosprenses Minnosprenses bici bici ben hiç sevmiyorum yaa haytalı var hatayda ama bici biciden farkı dondurmalı olması sanırım dondurması yüzünden senede bir yerdim oda belkiii 🤭 şu an ki favorim Muzlu süt aylar önce denemiştim geldiğimden beride içip duruyorum 😂😂

Sende gülüp gülüp kaçıve Jou Jou m 😂

Afiyet olmuştur inşallah 💙

Kayfemi o 😍😍😍 yarasın enerji olsun 🤭

Çiçekler ayrı kahve ayrı güzel 🥰
BEnde giç denemedim canım 🤪

Nosking Nosking kızzz neoldii macera geçmiş doğumun galibaa levent ne ettiii 😃😃

Buarada hic fırsatım olmadı sana yazmaya
Iki bebişin için hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün önünde up uzun ömrüleri olsun inşaallahh sezaryenmi oldu normalmi 😊 tavsiyelerin neler mesela epidurall iyi diyolar bide

Nosking Nosking kızzz neoldii macera geçmiş doğumun galibaa levent ne ettiii 😃😃

Buarada hic fırsatım olmadı sana yazmaya
Iki bebişin için hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün önünde up uzun ömrüleri olsun inşaallahh sezaryenmi oldu normalmi 😊 tavsiyelerin neler mesela epidurall iyi diyolar bide
Sezaryen oldu canim ama zor geçti. Levent olmasa şimdi mezardaydım öyle düşün o kadar zor🤣
Epidural ben de iyi diye duydum ama benimki spinal başlayıp genel devam etti. Spinalde uyuşuklugun geçmesi daha kolay diyorlar ama ben onu yaşayamadım korkunçtu. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede duş öneriyorum kesinlikle ağrılar bıçak gibi kesiliyor duştan sonra🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou
Sezaryen oldu canim ama zor geçti. Levent olmasa şimdi mezardaydım öyle düşün o kadar zor🤣
Epidural ben de iyi diye duydum ama benimki spinal başlayıp genel devam etti. Spinalde uyuşuklugun geçmesi daha kolay diyorlar ama ben onu yaşayamadım korkunçtu. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede duş öneriyorum kesinlikle ağrılar bıçak gibi kesiliyor duştan sonra🤗
Yaaa vallahamı kızz adam kurtardı senii
Ikiz bile doğurmak kolay değill
1 değil 2 ciyi bile çıkarıyorsun ne enterasen
Allahımm mucize birsey zaten 😍

Bende ikiz düşünüyordum ama kızımın kuzeni geldi beraber sabahtan akşama kadar hiç durmadı ben bittim ve ikiz çocuk düşüncesinden vazgeçtim 😱🥴🥴😆😆

• Şaşırdım
Sezaryen doğum çok kolay sen hicbir şey hissetmiyorsun 5 dakikada bebekler çıkıyor sonrası zor zaten 🤣

• Komik
Back