Sıcak dokundu muhtemelen
Amann mevsimselde oluyo bee zorunlu napiyimm artıkk gecen aydan beri böyle yaza girdim şaşurdu heptenn akışına bıraktım hep böyle olcak değil ya sonucta biyerde okumuştum biride korona geçirdiği aydan itibaren 2 ayda hep gecikme olmuş sonra düzelmiş bidaha ki ay bende bakalım cözecem doktora da gidicem ama baktırcam kafam rahatlasın

Hayırlı akşamlar canlarım :KK200::KK15::KK54::KK3:

Eklentiler

• IMG_20210718_191741.jpg
    IMG_20210718_191741.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 24
Gel canım hemen yapayım 💑💑

Bayram telaşında herkes tabi 😊😊
Ooyy canum benumm 😘

Vallaha zorunlumm hepimiz telaş biz köye gitcez bayramda 1ci gununde benim yolum hepten uzun sen sanslisin valla ohh misss bebeklinick bebeklinick bdvlere cok fazla takılmaa iyiycenn bann busefer ben seni banlatıcam görecen heee :sinirli:

Ooyy canum benumm 😘

Vallaha zorunlumm hepimiz telaş biz köye gitcez bayramda 1ci gununde benim yolum hepten uzun sen sanslisin valla ohh misss bebeklinick bebeklinick bdvlere cok fazla takılmaa iyiycenn bann busefer ben seni banlatıcam görecen heee :sinirli:
Kimse yok .napim.

Ooyy canum benumm 😘

Niye şanslısın dedin kuşum

• Beğen
Reactions: Jou
Back