Bende ikiz düşünüyordum ama kızımın kuzeni geldi beraber sabahtan akşama kadar hiç durmadı ben bittim ve ikiz çocuk düşüncesinden vazgeçtim 😱🥴🥴😆😆
Ayyy dimii olsun be kızz çok dadlu oluyor ikiz bir erkek bir kız 😍
Sezaryen doğum çok kolay sen hicbir şey hissetmiyorsun 5 dakikada bebekler çıkıyor sonrası zor zaten 🤣
Öylede bide dikişlerle baş etmek çok zor o ara bode 😒

Ayyy dimii olsun be kızz çok dadlu oluyor ikiz bir erkek bir kız 😍

Öylede bide dikişlerle baş etmek çok zor o ara bode 😒
Dikişlerin de öyle çok ağrısı olmuyor ki ilk gün sadece. O da yürüyüş yaptıkça hafifliyor. Bi de sıkmak lazım korse aşırı rahat oluyor aklında olsun.

• Beğen
Reactions: Jou
Sezaryen oldu canim ama zor geçti. Levent olmasa şimdi mezardaydım öyle düşün o kadar zor🤣
Epidural ben de iyi diye duydum ama benimki spinal başlayıp genel devam etti. Spinalde uyuşuklugun geçmesi daha kolay diyorlar ama ben onu yaşayamadım korkunçtu. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede duş öneriyorum kesinlikle ağrılar bıçak gibi kesiliyor duştan sonra🤗
Allah analı babalı büyütsün canim cok geçmiş olsun.
Bende epudural yapicam diye girdim doguma ama lokalle uyusmadim, bir suru igne yedim. Omurlarim arasi cok darmis iğneyi yapmaya çalışınca canim acıdığı icin dahada daraldı. Doktorlar vazgeçirmeye çalıştı inatla kabul etmedim, denemeler sonunda iğneler girdi çıktı, girdi cikti bayıldım. Once ayilttilar sonra beni ikna edip bayilttilar 🤣🤣🤣

Sezaryen oldu canim ama zor geçti. Levent olmasa şimdi mezardaydım öyle düşün o kadar zor🤣
Epidural ben de iyi diye duydum ama benimki spinal başlayıp genel devam etti. Spinalde uyuşuklugun geçmesi daha kolay diyorlar ama ben onu yaşayamadım korkunçtu. Doğum sonrası mümkün olan en kısa sürede duş öneriyorum kesinlikle ağrılar bıçak gibi kesiliyor duştan sonra🤗
Sezaryen hissi bende anlıyorum sizi . 7-8 ay dikiş agrısı geçmedi

Saolun bayram temizliği başlamış herkes 😆 benim evim mi darmadağın her yer oyuncak 🤣🤣
Ben rahatim ya evi öyle paktımm geldiimm 🤣🤣🤣 aceleyle oldu tabiii simdi kaynanamdayım kaynanamda yaparız dedim ama evi alt üst temizlemiş biz gelmeden 🥰🥰🤩

Allah analı babalı büyütsün canim cok geçmiş olsun.
Bende epudural yapicam diye girdim doguma ama lokalle uyusmadim, bir suru igne yedim. Omurlarim arasi cok darmis iğneyi yapmaya çalışınca canim acıdığı icin dahada daraldı. Doktorlar vazgeçirmeye çalıştı inatla kabul etmedim, denemeler sonunda iğneler girdi çıktı, girdi cikti bayıldım. Once ayilttilar sonra beni ikna edip bayilttilar 🤣🤣🤣
Ohaaa vallahamı ayyy kızzz iyi korkmadın neler çekmişunnn🙄🙄🙄

Sezaryen hissi bende anlıyorum sizi . 7-8 ay dikiş agrısı geçmedi
Benim doğum anı zaten çok problemli geçti. Kanama durmadı rahim kendini toplayamadı falan. Doktor eşime hayati tehlikesi var rahmi almak zorunda kalabiliriz demiş ama alınmadı çok şükür. Yoğun bakıma aldılar o gece o yüzden kabus gibiydi belki doğum olağan seyrinde ilerlese servise çıksam bu kadar zor olmazdı.

Back