- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #9.001
Hoşgeldin canımSelaaaaam uzun zamandır yokum nasılsınız neler yaptınız yokluğumda
Bayram geldi dimi benim kafa gittiHoşgeldin canımne yapalım bayram telaşı ve kk sohbetleri sen naptın bebişler nasıllar
Kızz doğdum yaptınmı senBayram geldi dimi benim kafa gittiiyiler canım çok şükür gazıydı emmediydi uykusuydu derken akşam oluyor
Haberin yok muKızz doğdum yaptınmı sen
Yeni profiline baktım 15 gün olmuş yaHaberin yok muher sey gibi doğumum da olay oldu kız nasıl bilmezsin
Senin gibisini buldu tabii cillopp gbi bi karısınnnnSabah eşimle para konusu konuşuyorduk
Dedim ki
Şeyma şubaşı gibi karı alsaydın ne yapardın diye
Ben katlanamam birakırım diyor !
Neymiş bi daha evlenmem diyor
Tabi benim gibisini buldu ya
Az daha geç öğrensen bebeleri gelin edecektimYeni profiline baktım 15 gün olmuş yaheç birşeyden haberim yok
Ay evvet çok şükür .yıllar geçtikçe bakalım nasıl olacak.Bayramda hep evdesin galiba diye dedim onu
Az daha geç öğrensen bebeleri gelin edecektim
Seveyrumm seniiiiNedeysun Rizelim
Heleki onu sen bana sorr evlenmeden önce bi anneanneme giderdik herkes gelirdi oraya atlatırdık annemle annemde hiç sevmez evlendime vleneli eşimin köyüneAy evvet çok şükür .yıllar geçtikçe bakalım nasıl olacak.
Hiç sevmem de bayram gezmesini
Annenler beklemiyor mu hiçSeveyrumm seniiii
Heleki onu sen bana sorr evlenmeden önce bi anneanneme giderdik herkes gelirdi oraya atlatırdık annemle annemde hiç sevmez evlendime vleneli eşimin köyüne
Bende seni seveyrummmSeveyrumm seniiii
Heleki onu sen bana sorr evlenmeden önce bi anneanneme giderdik herkes gelirdi oraya atlatırdık annemle annemde hiç sevmez evlendime vleneli eşimin köyüne
Kiz bize kim ne gelcek buyugumuz onlarAnnenler beklemiyor mu hiç
Benden başkasını böyleee seversennnnnn seniiiBende seni seveyrummm
Sağol canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok farkli bir şeymiş. Şimdiden 3.çocuğun hayallerini kurmaya başladımAynen aynenAyyy canım ya çok mutlu oldum senin adına Rabbim analı babalı sağlıklı büyüsünler o günlerinide görürsün daha
Tamam tamam sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?