- 25 Ağustos 2019
- 61.282
- 114.725
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar o nazar, hep güzel kopuk olmazBusefer köpüksüz ettumm![]()
Teşekkür ederim canımAayyyy hadi inşaallahhh antalya olurr ama neresi hayırlısıysa neresi nasipse orda olsunn bitanem sormaya çekiniyorum ama eşimin kızı dedin ikinci evliliğinmi![]()
Dimiii bakk ne güzell dedin sosyaliimmNazar o nazar, hep güzel kopuk olmaz![]()
Allahh beraber yaşlanmanıza ömürlük nasip etsin canımm canımm❤❤Teşekkür ederim canım
Evet kuzum eşimle 14 yıllık bir evliliğimiz var. İki oğlum ilk evliligimden.
Yürekten aminAllahh beraber yaşlanmanıza ömürlük nasip etsin canımm canımm❤❤
AmiiinnnnYürekten amindirliğimiz daim olsun. Hayatımız hep doğru tercihlerle geçsin.
![]()
Saol canım zorunlu banlanmis neden acaba![]()
Neeeeeee
Afiyet olsun canım banlanmış o![]()
Aaaa neden acaba Bilmem ki tek tek gidiyoruz![]()
Anaaa. Alintilayip cevap verdim ya
Nerde verdin burdadaa seni sordum terbiyesizzz gözünü oyarumm haaaAnaaa. Alintilayip cevap verdim ya![]()
Anaa kız ben buraya alintilamistim, zorunlumun bani kalktı yazmistin sen ya .Kıskançlıktan çatlayan bı grubum var benimonlar şikayet etmislerdir .
Çünkü yazdığım yorumda ne polemikkk var ne başka bişey.. banlanmisim .
Oğlum okuldan kovuldu konusunda ogretmeni elestirmistim eğitimsiz eğitimci diye.
Artik görüşte belirtemeyecegiz
Reelde zaten belirtemiyorduk aman isimizden oluruz aman asimizdan oluruz diye.
Şimdi de bu çıktı .
Neyseki ben eşim işten izin aldı geldi denize gitmistik de orda farkettim banlandigimi.
Boşa banlamislarzaten giremeyecegim bir gündü .
Hatta şimdi bunu da okur bunu da şikayet ederler çünkü hep işsiz gibi hata yapmami bekliyorlar![]()
Sana dayanamamm beeeeeeennn canımm benimmm olur öyle hatalarrr ama bidaha olmasııınnnnAnaa kız ben buraya alintilamistim, zorunlumun bani kalktı yazmistin sen ya .
A aaaaa.
Kız alintiladim cidden ya alıntıyı mi eklemedim bı an acaba.
Afedersin kuzucum kırılma haJou
![]()
Yok ben orda tavşan gördüm
Gerçekmi gıııYok ben orda tavşan gördüm![]()