- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.901
Kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun migimm
Çalişıyo kızzz teyzesinin yanına gitti çalışmaya yardımaBen varım galibaMinnosprenses nerdesin
Neoldi kızzz kızlarr demişsinnKızlar
Köpüklü kahvene kurbannnnnnn
Doğru bildiklerini söylemekten asla vazgeçmeKıskançlıktan çatlayan bı grubum var benimonlar şikayet etmislerdir .
Çünkü yazdığım yorumda ne polemikkk var ne başka bişey.. banlanmisim .
Oğlum okuldan kovuldu konusunda ogretmeni elestirmistim eğitimsiz eğitimci diye.
Artik görüşte belirtemeyecegiz
Reelde zaten belirtemiyorduk aman isimizden oluruz aman asimizdan oluruz diye.
Şimdi de bu çıktı .
Neyseki ben eşim işten izin aldı geldi denize gitmistik de orda farkettim banlandigimi.
Boşa banlamislarzaten giremeyecegim bir gündü .
Hatta şimdi bunu da okur bunu da şikayet ederler çünkü hep işsiz gibi hata yapmami bekliyorlar![]()
Teşekkür ederim bebeğimKöpüklü kahvene kurbannnnnnn
Afiyetler olsun meloom❤
Günaydın kahvem
Yok vallah hazır değilim sıcaktan uyuyamadım üstelik yoğun şekilde e çalışıyorum bayram üstü mağazada zor işimişGüne hazirmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Zordur mağaza kasiyerlik yapmistim bendeYok vallah hazır değilim sıcaktan uyuyamadım üstelik yoğun şekilde e çalışıyorum bayram üstü mağazada zor işimiş
Evet canım canım dün ben öğlen gittim ama oturamadımZordur mağaza kasiyerlik yapmistim bende![]()
Ne iş yapıyon sen satış mi kasami dinlen canim arada yardıma gittin sonuçta çıkarma canınıEvet canım canım dün ben öğlen gittim ama oturamadım
Dün canım çıktı vallah sayıştayım canımNe iş yapıyon sen satış mi kasami dinlen canim arada yardıma gittin sonuçta çıkarma canını![]()