Aaaaa 🙄
nerde benim güzelliklerimmm ❤
Geliinnnnnn kahve içeluummmmmmmm herkes dağulduu heptenn aramıza banlanan biri olunca hepten suskunluk oluyor tadı kaçıyor resmen :cry:

@pina pinoşum kalbimizdesin ❤
@zorunlunick zorunlumm kalbimizdesin ❤
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses @Mavera4268
@coconatt @MssPARE @dut agaci @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @ASSOSyal @Migim Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Cookiie Cookiie
@Morrmeneksee

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Eki Görüntüle 2889603
afiyeler olsunnnn geç gördüm birazz joumm ❤️❤️
nereye gittiler pina ve zorunlu

Aaaaa 🙄
nerde benim güzelliklerimmm ❤
Geliinnnnnn kahve içeluummmmmmmm herkes dağulduu heptenn aramıza banlanan biri olunca hepten suskunluk oluyor tadı kaçıyor resmen :cry:

@pina pinoşum kalbimizdesin ❤
@zorunlunick zorunlumm kalbimizdesin ❤
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Minnosprenses Minnosprenses @Mavera4268
@coconatt @MssPARE @dut agaci @Catlak-kurabiye @Lavinia_84 @ASSOSyal @Migim Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Cookiie Cookiie
@Morrmeneksee

☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕

Eki Görüntüle 2889603
Muhabbet bağına girdiiiiiiim bu sabah
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
Ararım
Ararım
Ararım seni her yerdeeeeeee
Sorarım Issız gecelerde
Sevdiğim nerdeeeeeee
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

@Catlak-kurabiye canoo ben kazen abinin ne demek istediğini anlamadım birini etiket yapıp demişya

Tam olarak sorun nedir? üyeli kalıp alıp duruyorsunuz? Diye hic birsey anlamadım🤣
Ben çoğu zaman yazdığı mesajlarda ne demek istediğini anlamıyorum. :KK57:

Oynar oynar benimki hiç sevmez normalde oynamakk ama davullarla beni almaya geldiklerinde döktürdü 🤣🤣 artık benimsin dedi kulağıma fısıldamıştı 🙈🤭
Elçinim dugunlerde gelin damat dans ederken bazen fisildaşiyorlar ya acaba ne konuşuyorlar diye merak ederdim demek böyle şeyler söyleniyor. :KK68:

Back