afiyeler olsunnnn geç gördüm birazz joumm
nereye gittiler pina ve zorunlu
Sağoll hamişiimmmmm olsunn genede gördün şimdi o bile yeterrrr
Habunlar susmadıki bdvlerde gelsin kafalarına geçircemmmm bebeklinick Simurgp
Muhabbet bağına girdiiiiiiim bu sabah

Ararım
Ararım
Ararım seni her yerdeeeeeee
Sorarım Issız gecelerde
Sevdiğim nerdeeeeeee

İçim yana yana onu ararımmm
Uçan kuşlardan haber sorarımmm
Sorarıımmm
Sorarımmm
Sorarımmm

Ben adamın başını döndürürüm diyollaaa
Sen döndürr hele benim başumiiii
Ben çoğu zaman yazdığı mesajlarda ne demek istediğini anlamıyorum.
Evet bende zorluk çekiyorum inan
Elçinim dugunlerde gelin damat dans ederken bazen fisildaşiyorlar ya acaba ne konuşuyorlar diye merak ederdim demek böyle şeyler söyleniyor.
Abla bende çok merak ederdim aslında
Biz düğünde dans ederken eşim bana çok heyecanlıyımm dedi bende heyecanlıyım dedim ama sakın bayılma dedimm tutamam seni dedim o anda güldükk herkes zaten bizi izliyor hep gözleri bizde

Bu arada herkese Röraaaayyyyyyddddııınnnnnnnnnnnnn❤❤❤

Rörlü bir günaydıııııııınn bebeğim. Harika geçsin her günün.

Hepimizzziinn geçsinn ablamm
Nasılsın buarada okullar tatilk
Çok şükür kazasız belasız kapattık sezonu.
Bayramı ve tayin dönemini bekliyoruz şimdi. Bayramdan sonra yer değiştirme atamaları yapılacak ona göre tatil planları yapacağız canım. 29 Temmuz'da tayin başvuruları yapılacak bir hafta içinde sonuçlar açıklanacak. Dileğimiz Antalya'ya tekrar dönmek. Kasım ayında orada küçük bir evimiz vardı onu satıp daha büyüğünü aldık. Bizim planımız böyle Allah nasıl bir kader yazdıysa tabi o olacak... Şimdilik Bursa' da rahatız eşimin kızı gelecek bayramda gezme planları yapiyorum.

Aayyyy hadi inşaallahhh antalya olurr ama neresi hayırlısıysa neresi nasipse orda olsunn bitanem sormaya çekiniyorum ama eşimin kızı dedin ikinci evliliğinmi

İnşallah bayrama kadar iyileşir sonra bende hasta olucam ateşim çıkmaya başladı benim de ailecek hasta olarak geçireceğiz sanirim bayramda
Hahaha evett ama allah korusun siz hemen atlatırsınız bencee siz yinede iyisiniz çocuk hasta olunca uğraşmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…