- 18 Kasım 2020
- 20.670
- 49.754
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OyşşEvet finduk dedim![]()
Sağol beybito ev süs eşyası ula dolu gören antik kent hepsini bir odaya koyup sakladım temizliği zorLaviim senin olsunnnn
Yaz adresi gönderem sana![]()
Ayyy evet cocuk olunca orta yere bırakamıyorsunSağol beybito ev süs eşyası ula dolu gören antik kent hepsini bir odaya koyup sakladım temizliği zor![]()
Çok iyi zoru seven romantik misOynar oynar benimki hiç sevmez normalde oynamakk ama davullarla beni almaya geldiklerinde döktürdüartık benimsin dedi kulağıma fısıldamıştı
![]()
Ama bende çok şaşırmıştım kızzz öyle dediğine heralde bunu demek için davull gününü bekledi naptıÇok iyi zoru seven romantik mis![]()
İcinden gelmişti rAma bende çok şaşırmıştım kızzz öyle dediğine heralde bunu demek için davull gününü bekledi naptı![]()
Evett kuzumm takılıyorum öyleeİcinden gelmişti rAllah mutlu lugunuzu bozmasın
![]()
Çocuğun yok mu kaç yıllık evlisin balımEvett kuzumm takılıyorum öylee
Allah hepimizin inşaallahhhh sen napıyosun bebişleeheleki 22 yaşındasınn bende o yaşta evlenseydikde çocuğum olaydı keske
Genç bi anne olmak onunla büyümek çok isterdum
Aman ömrümü yemişlerEvett kuzumm takılıyorum öylee
Allah hepimizin inşaallahhhh sen napıyosun bebişleeheleki 22 yaşındasınn bende o yaşta evlenseydikde çocuğum olaydı keske
Genç bi anne olmak onunla büyümek çok isterdum
Yok canım 4 yılındayım bu seneÇocuğun yok mu kaç yıllık evlisin balım![]()
Niye ettun heemn o zaman kızz gezeydi birakcukkkAman ömrümü yemişler![]()
Ohhhhh hayat sana güzel dir şimdiYok canım 4 yılındayım bu sene![]()
Oldu bir kereNiye ettun heemn o zaman kızz gezeydi birakcukkk![]()
Öyle düşünme belki zamanında olmayabilirdi seniin belki o zamsn oldu daha olmiycak öyle düşün❤ ne güzell allah sana uğraştırmadan nasip etti öyle düşün❤Ohhhhh hayat sana güzel dir şimdi![]()
Ne guzell işte allah analı babalı büyütsün❤Oldu bir kerebirlik te büyüyoruz
![]()
Elhamdülillah canım ne diyeyim rabbim sana ve olmayan herkes e nasip etsin yaş ilerdiklce zorlaşıyor gebelik ben öyle biliyorum herşey gönlünüzce olsun sizin de mutlu olun o yeterliÖyle düşünme belki zamanında olmayabilirdi seniin belki o zamsn oldu daha olmiycak öyle düşün❤ ne güzell allah sana uğraştırmadan nasip etti öyle düşün❤
Amiin inşaallah canımmElhamdülillah canım ne diyeyim rabbim sana ve olmayan herkes e nasip etsin yaş ilerdiklce zorlaşıyor gebelik ben öyle biliyorum herşey gönlünüzce olsun sizin de mutlu olun o yeterli![]()
Sağol canım benim ben 37 yaşına girince çocuğum 20 yaşında oluyor insan nlaah rabim uzun ömür versin tabiNe guzell işte allah analı babalı büyütsün❤