- 25 Ağustos 2019
- 61.244
- 114.576
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #8.221
Evett pinamm gercekten öyleeOkuruz ne olucak bulur duada okuruz. Arapçasindan bilmiyorum, ama cevrilmisini okurum ben ne olursa. Yeterki cok istediklerimiz olsun sikinti yaptığımız dertlerimiz bitsin
Rabbim seni vesile kılmışta o sevinci yaşatmış hem bekleyenlere hem sana. Ne mutluKizlar birsey diycem. Ozellikle kucuk çocuklara dilettiririn. Allahim onlarin dualarini cabuk kabul eder.
Simdi anlatacağım sadece benim inandığım bunun cevabini tek Allah biliyor. Bizim bir tanıdığımız vardi. Sanirim 7 8 sene cocugu olmamıştı. İmkanlar kısıtlı tup bebek falan icin tedavide olmadi. Annem suya dua okurdu bizim. Ben 5 6 yasinda falandim. Konuşuyorlardı yine hamile kalamadığından. Ben cocuk akli dualı su götürdüm ona bunu ic bebeğin olsun diye dualı su dedim. O ay hamile kaldı. Ben cok severdim onu, duyduğumda çığlık çığlığa haykirdigimi hatırlıyorum. Su verdim hamile kaldı diye.
Yıllar yıllar sonra bir dosttayım.....Waaaay o ne güzel sunum oyle
Benede öğretin bende sevdicegime yapayim.
Ne esması canımYani burda dini konu konusulurmu bılmıyorum sakıncalı mıaz sayıda oldugu ıcın konu acmak ıstemedım Simurgp ıcın bır esma dagıtmam lazım sızden dua isteyecez
Nasip beklemeden gelirrBebişlerim baktim normal yaziyor hamile değilimm
Wilma11
Simurgp
Minnosprenses
@Bal Perisi
bebeklinick
@Kahve __Kokusu
Değer 1.20 diyo
Hakkimizda hayirlisi olsun
Ben biliyodum ama boşuna sizide heyecanlandırdım
Ya latıf cnm bı hbr bekliyorda guzel sonuclanması ıcınNe esması canım
Yapalım canımYa latıf cnm bı hbr bekliyorda guzel sonuclanması ıcın
Dur cnm bır topik var oraya etıketlyim ordan duserek gidiyoruzYapalım canım
Gnee nerelere karıştınnUmarım banlanmam
Hahah yok ben gayet masum şeyler görmüştümSemazennn.etegi rüzgarda kalkmış .
Minnosprenses Catlak-kurabiye rüzgar tatlı tatlı ediyordu tam olarak bu
Hayırlara vesile olsun insallahHahah yok ben gayet masum şeyler görmüştümelinde toz bezi olan bi karga mı neydi kız unuttum öyle bir şey gördüm
Hatunlar haydi biraz eğlenmeye topigiDiğer topik ne ki ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?