- 27 Mart 2019
- 29.981
- 109.659
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #8.261
Nasıl yaniOyy canını yerim senininşallah canım benim buluşucaz senle hissediyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniOyy canını yerim senininşallah canım benim buluşucaz senle hissediyorum
![]()
Yok cnm burdan dagıtacaktım duayı banlanırım dıye cesaret edemedim ondan yazdım oyle bu aralar uslu duruyoruzNiye bancanlan beeee
Gnee nerelere karıştınn![]()
Yes babyYine.mi sirdan![]()
Bende hissediyorumOyy canını yerim senininşallah canım benim buluşucaz senle hissediyorum
![]()
Birşey olmaz yaYok cnm burdan dagıtacaktım duayı banlanırım dıye cesaret edemedim ondan yazdım oyle bu aralar uslu duruyoruz![]()
Nere gidiyomYes baby
Bende hissediyorumgörüşücez
Parem benimki kayserili ya kayserideykwn gideriz kurbişle buluşmayaNere gidiyom
Aaa evet evet ne güzel olurParem benimki kayserili ya kayserideykwn gideriz kurbişle buluşmaya![]()
Hahahah oyyşş biz seni banlatırmiyızzz mormenekşemmYok cnm burdan dagıtacaktım duayı banlanırım dıye cesaret edemedim ondan yazdım oyle bu aralar uslu duruyoruz![]()
Senide görebilirizAaa evet evet ne güzel olur![]()
Biz her yerdeyizHepinizi yolucam şimdi beni diger konuya çağırıyorlar bende bekliyorum gelirler diye buraya geçmişler.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahahahah etiketleri takip et bebekSonra pina gülüp kaciyor diyorlar.![]()
Aha ne konu la nediyin giııMinnosum senin eski konu hortlamis gordun mu.
En yakin arkadasim ve iliskim diye konu acmis. Bizim konulara yeni giren biri vardi nickini hatırlayamadım şimdi o hortlatmis, biride laf sokmuş minnosaAha ne konu la nediyin giıı
Aayyyy sen nerden buldun gııı nasıl gördünnnEn yakin arkadasim ve iliskim diye konu acmis. Bizim konulara yeni giren biri vardi nickini hatırlayamadım şimdi o hortlatmis, biride laf sokmuş minnosa
Ayyy joum takip et bul yerleriniAsıll ben yolayacemmm beni cağırıyolarr bunlar nerdeeeeeeee ben geliyom herkes gülüp kaçıyorrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minnosprenses
MssPARE heleki senn gül gittt
bebeklinick
Catlak-kurabiye sende hep gül kaç
coconatt
Benim gozler cidden bi sizi yakalayamiyorum kahve sevene gidiyom haydi eğlenceye geçiyoruz, ona gidiyom diğerine geçiyonuzAayyyy sen nerden buldun gııı nasıl gördünnn
Seninde gözlerrr cinn gibi haaaa![]()