• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Referans değeri değil o di mi kuzu?
Bak çiceğim ben çok anlamamm
Değer olan şey zannettim sonucu
Öyle anlamistim birinden
Screenshot_20210715-153203_e-Nabz.jpg

Tamamm bebişimm sende üzülmee bende merak etmistim zaten nasip olmayıncada elinden birşey gelmiyo
Rabbimin bir bildiği vardır kuzum ne diyelim nasip kısmet işte. Ama tedavinin sonucunda bizde alacağız bebişleri göbüşlere inşallah 🤲

• Beğen
Reactions: Jou
Olucak canim olucak Allahimin izniyle ins. Uzme sakin kendini. Oturur dualar ederiz bolusuruz.
coconatt coconatt canim sende mi bebek için uğraşıyorsun. Sanada dua okuruz. Elimizden gelebilecek tek şey.
Evet bende uğraşıyorum 🙄

Yer gök dua ile🤲
Kimin duası kabul olur bilinmez dualarınıza talibiz💙

Evet bende uğraşıyorum 🙄

Yer gök dua ile🤲
Kimin duası kabul olur bilinmez dualarınıza talibiz💙
Kizlar birsey diycem. Ozellikle kucuk çocuklara dilettiririn. Allahim onlarin dualarini cabuk kabul eder.
Simdi anlatacağım sadece benim inandığım bunun cevabini tek Allah biliyor. Bizim bir tanıdığımız vardi. Sanirim 7 8 sene cocugu olmamıştı. İmkanlar kısıtlı tup bebek falan icin tedavide olmadi. Annem suya dua okurdu bizim. Ben 5 6 yasinda falandim. Konuşuyorlardı yine hamile kalamadığından. Ben cocuk akli dualı su götürdüm ona bunu ic bebeğin olsun diye dualı su dedim. O ay hamile kaldı. Ben cok severdim onu, duyduğumda çığlık çığlığa haykirdigimi hatırlıyorum. Su verdim hamile kaldı diye.

Kizlar birsey diycem. Ozellikle kucuk çocuklara dilettiririn. Allahim onlarin dualarini cabuk kabul eder.
Simdi anlatacağım sadece benim inandığım bunun cevabini tek Allah biliyor. Bizim bir tanıdığımız vardi. Sanirim 7 8 sene cocugu olmamıştı. İmkanlar kısıtlı tup bebek falan icin tedavide olmadi. Annem suya dua okurdu bizim. Ben 5 6 yasinda falandim. Konuşuyorlardı yine hamile kalamadığından. Ben cocuk akli dualı su götürdüm ona bunu ic bebeğin olsun diye dualı su dedim. O ay hamile kaldı. Ben cok severdim onu, duyduğumda çığlık çığlığa haykirdigimi hatırlıyorum. Su verdim hamile kaldı diye.
Aaa ne güzell işte belki denk geldii su duası bende aldımm 70 kisiden embiya süresi okuyan oldu ramazan da benim için

Rabbimin bir bildiği vardır kuzum ne diyelim nasip kısmet işte. Ama tedavinin sonucunda bizde alacağız bebişleri göbüşlere inşallah 🤲
Evett bitanemmm benimm herseyin hayırlısı
Hepimiz biran önce güzell bebişli haberler alalımm🤲🤲 BlueBerry4268 BlueBerry4268 mavomm sende insaallah kuzumm❤

Aaa ne güzell işte belki denk geldii su duası bende aldımm 70 kisiden embiya süresi okuyan oldu ramazan da benim için
Okuruz ne olucak bulur duada okuruz. Arapçasindan bilmiyorum, ama cevrilmisini okurum ben ne olursa. Yeterki cok istediklerimiz olsun sikinti yaptığımız dertlerimiz bitsin

• Beğen
Reactions: Jou
Back