• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuruz ne olucak bulur duada okuruz. Arapçasindan bilmiyorum, ama cevrilmisini okurum ben ne olursa. Yeterki cok istediklerimiz olsun sikinti yaptığımız dertlerimiz bitsin
Evett pinamm gercekten öylee
Belkide tüplüyle nasibimiz varr
Allah bizi birsekilde bazı seyleri dengeliyor
Seni böyle dengeliyorsa beni başka şekilde dengeler hayat bu😊

Kizlar birsey diycem. Ozellikle kucuk çocuklara dilettiririn. Allahim onlarin dualarini cabuk kabul eder.
Simdi anlatacağım sadece benim inandığım bunun cevabini tek Allah biliyor. Bizim bir tanıdığımız vardi. Sanirim 7 8 sene cocugu olmamıştı. İmkanlar kısıtlı tup bebek falan icin tedavide olmadi. Annem suya dua okurdu bizim. Ben 5 6 yasinda falandim. Konuşuyorlardı yine hamile kalamadığından. Ben cocuk akli dualı su götürdüm ona bunu ic bebeğin olsun diye dualı su dedim. O ay hamile kaldı. Ben cok severdim onu, duyduğumda çığlık çığlığa haykirdigimi hatırlıyorum. Su verdim hamile kaldı diye.
Rabbim seni vesile kılmışta o sevinci yaşatmış hem bekleyenlere hem sana. Ne mutlu ❤️

Rabbimiz, isteyen herkesi bebek çocuk evlat sahibi yapsın sağlıkla hayırla. Âmîn.
Ya Rahman ya Allah ya Mütekebbir ya Kuddus c.c.
Elhamdulillahi rabbil alemin, Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed. 🤲🏻 ❤️

Back