- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.864
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.781
Çok lezzetli oluyor mangalı .Abii yokyokk ben boşuna şaşırıyorum ahtapotta yemişş buuuu abboovvvvvv![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok lezzetli oluyor mangalı .Abii yokyokk ben boşuna şaşırıyorum ahtapotta yemişş buuuu abboovvvvvv![]()
Denerim mesela midye yememiştir üniversite yedimDedimm ye işte herşeyi yee![]()
DenerukkÇok lezzetli oluyor mangalı .
Midye bana 20 tane verseler yerummmDenerim mesela midye yememiştir üniversite yedimama benlik değil 4 taneden fazla yemem
En çokda kellepaça çorbasını severimmmmvayayayy işte bu işteeeee![]()
![]()
Normalde gidip yemem kız iş yemeğinde yedimAbii yokyokk ben boşuna şaşırıyorum ahtapotta yemişş buuuu abboovvvvvv![]()
Oyyy yazık günahbende gördüm evet
Dene kız çok lezzetli inanki bol limon sık üstüne brşdehadi be bende denerim![]()
Bende en son o fiyattan aldım 180 duyunca şok oldumBen mAdodan 110 a aldım.
Lezzetli birşey kızBendeeee,çok güzeldi ki![]()
Özel bölgeleri dışında herşeyini yerimmm dalak böbrek Allah ne verdiyseSenden heç beklemezdiimmm heeeççç![]()
![]()
@Kahve __Kokusu hadi tahmin et bu yedikleri ne bizim kızlar yiyor koko zorunlu minnoş
Niye iş yemeğinde yiyon yee dışardada halla hallaaaaaaaNormalde gidip yemem kız iş yemeğinde yedim![]()
Oyyy yazık günah
Dene kız çok lezzetli inanki bol limon sık üstüne brşde
Bende en son o fiyattan aldım 180 duyunca şok oldum
Lezzetli birşey kız![]()
Maşaallahh sana abooovvvbbÖzel bölgeleri dışında herşeyini yerimmm dalak böbrek Allah ne verdiyse![]()
Hahahahah pinoşşBen bu dediklerinizi hic sevmiyorum düşününce bile midem bulanıyor.
Ula gidiyom geliyom konu degismistir diye siz hala böcek işkembe mumbar konusuyonuz.![]()
Kuzenim otelde mutfakta calisiyordu, canlı canlı kaynar suya atiliyormus istakozlar ve canları acıdığı icin viyak viyak bagiriyorlarmis, öyle demisti.
Benim dalagida yiyinde rahatlayın.Niye iş yemeğinde yiyon yee dışardada halla hallaaaaaaa
Maşaallahh sana abooovvvbb
Hahahahah pinoşş
Kahve içtik dedikodulara dalak malaakk ne ararsan konuştukkk![]()
Tamam tamammmBenim dalagida yiyinde rahatlayın.yeterki konu değişsin yawwww
![]()
O ne ya öyleKuzenim otelde mutfakta calisiyordu, canlı canlı kaynar suya atiliyormus istakozlar ve canları acıdığı icin viyak viyak bagiriyorlarmis, öyle demisti.
Bugün tek kahve içen sen mi oldun ne ?Denerukk
Midye bana 20 tane verseler yerummm![]()
Korktular kactilarTamam tamammm
Arkadaşlarr dalak malakk birseyii artıkk susalumm yeter daa iyice topiği kusturdukk
hepünizi pıçaklaruummmmm
Hahahaha yokBugün tek kahve içen sen mi oldun ne ?
Yaaaaa yazık ben yemem Günah ya işkence resmenKuzenim otelde mutfakta calisiyordu, canlı canlı kaynar suya atiliyormus istakozlar ve canları acıdığı icin viyak viyak bagiriyorlarmis, öyle demisti.
Dalakta yerimTamam tamammm
Arkadaşlarr dalak malakk birseyii artıkk susalumm yeter daa iyice topiği kusturdukk
hepünizi pıçaklaruummmmm