- 18 Kasım 2020
- 20.609
- 49.705
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.761
vayayayy işte bu işteeeeeKokorwç işkembe kelle paça bende yerim minnoşumBeyinde severim
![]()
![KK37 :KK37: :KK37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayayayy işte bu işteeeeeKokorwç işkembe kelle paça bende yerim minnoşumBeyinde severim
![]()
Eee yaniii beyine kadar yiyon da kalkta bunuda ye azcukkk bud ahayvan sonuçtaAyy ben gördüm yiyenleri de ben yiyemem bunları![]()
Bunlara çok üzülüyorum Hebende yemem
nedenBunlara çok üzülüyorum He
Senden heç beklemezdiimmm heeeçççKokorwç işkembe kelle paça bende yerim minnoşumBeyinde severim
![]()
Yok kız bunlara üzülüyorum ben içim gidiyorEee yaniii beyine kadar yiyon da kalkta bunuda ye azcukkk bud ahayvan sonuçta![]()
Oda hayvannbende yemem
Ay bilmiyorum koreliler canlı canlı ğişiriyorlar onları gördüm ondan galiba
Abii yokyokk ben boşuna şaşırıyorum ahtapotta yemişş buuuu abboovvvvvvYok kız bunlara üzülüyorum ben içim gidiyorama bir defa iş yemeğinde mecbur kaldım ahtapot yedim çok güzeldi bak
![]()
bende gördüm evetAy bilmiyorum koreliler canlı canlı ğişiriyorlar onları gördüm ondan galiba
hadi be bende denerimYok kız bunlara üzülüyorum ben içim gidiyorama bir defa iş yemeğinde mecbur kaldım ahtapot yedim çok güzeldi bak
![]()
Sonuçta yumurta degillahahah ama baksana şu hamam böceği gibi![]()
olsunnSonuçta yumurta degill![]()
Evett canlı canlı ediyolar rbende cok gördümm pazarı varmıss yilan mılan ne hayvan varsa yiyolarAy bilmiyorum koreliler canlı canlı ğişiriyorlar onları gördüm ondan galiba
Hehh bi bu eksiktii ahtapotuda yeehadi be bende denerim![]()
ahahahhah demedin mi oda hayvan diyeHehh bi bu eksiktii ahtapotuda yee![]()
Dedimm ye işte herşeyi yeeahahahhah demedin mi oda hayvan diye![]()
Ben mAdodan 110 a aldım.Kız ciddi misin güncel fiyat mı 180 şu an![]()
Bendeeee,çok güzeldi kiYok kız bunlara üzülüyorum ben içim gidiyorama bir defa iş yemeğinde mecbur kaldım ahtapot yedim çok güzeldi bak
![]()