- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.864
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.821
Ay ne rahat söylüyorsun![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Organ işte
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne rahat söylüyorsun![]()
Her organı rahat soyluyemiyoruz işteE mide derken ayıp değil de taşak deyince niye ayıp .
Organ işte![]()
Ahh kuzum ya ilk 2 gun guzel geliyor dinleniyorum falan ama sonra zaman duruyor resmen. 40 oncede gitti 10 gun.Ayyy olsun üzülmee
Şipşak bitcek o bayram
Evvet sessiz çıkıyorHer organı rahat soyluyemiyoruz iştemesala osurmak çok doğal bir davranış ama herkezin önünde osurabiliyormusun
![]()
Napıcann babasıyla gidiyo seninde elinde birşey gelmezki bi pinoşşAhh kuzum ya ilk 2 gun guzel geliyor dinleniyorum falan ama sonra zaman duruyor resmen. 40 oncede gitti 10 gun.
Ben bir yıl evim bitmediği için KV ile yaşadım hayatta tuvalette yapamazdım ses gider diye odama giderdim oradada eşim olurdu baston yutmuş gibi kivranirdim o günler geldi aklıma iyyyyyyyEvvet sessiz çıkıyor![]()
Aynen canım oğlum isteyerek gidiyor, deniz diye. Bugun 2 kere aradi beni beni ne zaman alican diyeNapıcann babasıyla gidiyo seninde elinde birşey gelmezki bi pinoşş![]()
Ben mesela kaynanamlara kalmaya gitsem fazla tuvalette duramıyorum çekiniyorum ne zor birsey yaBen bir yıl evim bitmediği için KV ile yaşadım hayatta tuvalette yapamazdım ses gider diye odama giderdim oradada eşim olurdu baston yutmuş gibi kivranirdim o günler geldi aklıma iyyyyyyy![]()
Yaaaa gercektenmiii sen nededin pekii senAynen canım oğlum isteyerek gidiyor, deniz diye. Bugun 2 kere aradi beni beni ne zaman alican diye
Hahaaaaaaa birde beni düşün bir yıl aynı evBen mesela kaynanamlara kalmaya gitsem fazla tuvalette duramıyorum çekiniyorum ne zor birsey ya![]()
Evettt bide 2 hafta kalcaz orda ben neyapcam bilmiyorumm sen tuvalet diyince o aklıma geldiiHahaaaaaaa birde beni düşün bir yıl aynı ev![]()
Nasıl birbirinizi yemeden yaşayabildinHahaaaaaaa birde beni düşün bir yıl aynı ev![]()
Babasini ariyor soruyor, kapatiyor. Ben karışmam aralarına. Babasi once bana söyler, benden izin olmazsa olmuyor.Yaaaa gercektenmiii sen nededin pekii sen
Hee anladımm ❤Babasini ariyor soruyor, kapatiyor. Ben karışmam aralarına. Babasi once bana söyler, benden izin olmazsa olmuyor.
Tuvalet odalara yakın değilde korkma .Evettt bide 2 hafta kalcaz orda ben neyapcam bilmiyorumm sen tuvalet diyince o aklıma geldii
Allah yardımcım olsun![]()
Hiç kavga etmedik inanirmisin ben baştan açık sözlü oldum KV deme. hiç birseyime karıştırmadim bir kere karisicak oldu kocam var benim başımda sana laf söylemek düşmez bana dedim iyiyiz şükürNasıl birbirinizi yemeden yaşayabildin
Güzell fikirmiş bu hiç aklima gelmediTuvalet odalara yakın değilde korkma .
suyu aç sonuna kadar su sesi ses gitmesini engelliyor canım biraz![]()
Niye kalcanki 2 hafta KV ileGüzell fikirmiş bu hiç aklima gelmedi![]()