- 25 Ağustos 2019
- 61.197
- 114.388
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.721
Koyun midesii aşkooo ne tuğaf demiiVışşşş Müde ne oluyor ki![]()
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyun midesii aşkooo ne tuğaf demiiVışşşş Müde ne oluyor ki![]()
ben sana söylemeden yediririmFıstık bol birde orda di mi ya anam halimiz duman
Ne olduğunu söylemezsen lezzetli ise yenirde bilerek asla yiyemem![]()
dananınkinden de yapılıyorKoyun midesii aşkooo ne tuğaf demii![]()
Vvuuuu başima gelenn daha neler duyacağidiimmmmdananınkinden de yapılıyor
ben sana söylemeden yediririm![]()
Ne bu et mi sebsemi hangi familyadanşırdan![]()
Mideee mideeeeee koyun midesiiiiiii hoopp duyy beniiiNe bu et mi sebsemi hangi familyadan![]()
Midenin bir yeriydi ama içini dolma gibi dolduruyorlar kuzumNe bu et mi sebsemi hangi familyadan![]()
Bunu yiyorlar miKoyun midesii aşkooo ne tuğaf demii![]()
burada da muhakkak bezelye kullanılıyordur canımMinnosprenses kız biz birde fıstık yerine ıspanak mı bezelye mi ne yiyoruz belli değil ama yarısından çoğu fıstık değildir Antep dışında
![]()
ahhaahhaVvuuuu başima gelenn daha neler duyacağidiimmmm![]()
yok canım sen eziyet etme kendineBen yapar gelirim yemekleri
![]()
et mide canımNe bu et mi sebsemi hangi familyadan![]()
bayıla bayıla yiyorlar ben yemedim ama hiçBunu yiyorlar mi![]()
Antepte kullanıyorlarsa vay bizim halımızaburada da muhakkak bezelye kullanılıyordur canım
ahhaahha
yok canım sen eziyet etme kendine
et mide canım![]()
Kız bir aydır bunun muhabbeti oluyor burda denk gelmedin mi hiç o zorunluya ikramBune tövbe bismillah ilk defa gördüm![]()
zahmet etme benim lezzetli elimden yeAntepte kullanıyorlarsa vay bizim halımıza
Aaa olur mu lütfen![]()
Harikaa düşünmüşşünüz. şu çay severler ve kahve severler olarak 2 ye ayrılan kısım da kimler yanım da burada topandık demektir :)))Kahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunickMssPARE
Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
çay kahve far etmez ikisinin eşliğinde güzel bir muhabbet ediyoruzHarikaa düşünmüşşünüz. şu çay severler ve kahve severler olarak 2 ye ayrılan kısım da kimler yanım da burada topandık demektir :)))
Midenin bir yeriydi ama içini dolma gibi dolduruyorlar kuzu
Zıkkımin pekunu yesinler Bodrum'da da bunları yiyorlarNeler yiyolar nelerr![]()