- 28 Haziran 2011
- 61.476
- 154.434
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.341
Ayy hiç tahmin etmezdim vallaUmmadık taş baş yardı işte bak bir sözümüz daha geçerliliğini korudu
Sende beni çıkaramıyorsun hayallerinden biliyim zatenAyy bu iki oldu hemende yakaladın heeikinize cevap yaziyorum bakmadan yaziyorum
Yok yaa bikere içemedimm zaten içiyodumda damak tadıma uymadıBeyini kelle paçayı falan tat kuzum belki seversin. T.s.k yi tatma bence tadını bilmeden itiyor kendinden
Bagırsak ben çok görüyorumm acaba güzelmii şırdandan güzeldir benceBağırsağın içini dolduruyorlarmış işte. Ama hastası çok fazla.
Yiyen olmayınca zevkli olmuyor şöyle herkes şapır şupur yese tatlı gidiyor
Ay evde bende sevmem bu tarz şeyleri imkanım varsa dışarıda yer dönerim
Sürekli sayikliyorumSende beni çıkaramıyorsun hayallerinden biliyim zaten
Vallahaaa kıskanıyorumm aama sosyalimm çıkarr şu cocomun aklındannnnAyy bu iki oldu hemende yakaladın heeikinize cevap yaziyorum bakmadan yaziyorum
Ayy hiç tahmin etmezdim valla
İşte bende merak edıyorum hiç yemedim ana herşeyi yedimBeyini kelle paçayı falan tat kuzum belki seversin. T.s.k yi tatma bence tadını bilmeden itiyor kendinden
Bağırsağın içini dolduruyorlarmış işte. Ama hastası çok fazla.
Yiyen olmayınca zevkli olmuyor şöyle herkes şapır şupur yese tatlı gidiyor
Ay evde bende sevmem bu tarz şeyleri imkanım varsa dışarıda yer dönerim
Yaaaa jouumm seni yerim küsme banaaaaVallahaaa kıskanıyorumm aama sosyalimm çıkarr şu cocomun aklındannnn
Yumuşadumm sanküüüYaaaa jouumm seni yerim küsme banaaaapammik kalbini yidigim
Açtım kollarimi bekliyorumYaaauçarak geliyorum sarılmaya
Bana yokmuYaaauçarak geliyorum sarılmaya
Etli her yerde olmuyor ya ondan zor ama dediğin gibi Adıyaman'da çok varİşte bende merak edıyorum hiç yemedim ana herşeyi yedimbide etli çğköfteyi yemedim daha Adıyaman’da oluyormuş o sadece hep etsiz çiğköfte yemişim
Canını yirimYumuşadumm sanküüü
Sana dayanamamkiii
AaaaaaaAçtım kollarimi bekliyorumsımsıkı sıkı sıkı
Röraydin tatlımRörraaayyyydddıııııınnnnnnnnnn
Elhan Minnosprenses @Mavera4268 @Bal Perisi @Kahve __Kokusu @Catlak-kurabiye @MssPARE coconatt @zorunlunick @pina Wilma11 ASSOSyal @dut agaci @Lavinia_84
Aşkımıza ölürümmmm heeeelleeeeeeeeeCanını yirimaşkımıza devamke
Sıkı sıkı sar beniAçtım kollarimi bekliyorumsımsıkı sıkı sıkı
Oooo reyhan serbetimi abla severiimmmRöraydin tatlım
Gayfemi ve tarifini ilk kez denedigim ferah mis gibi reyhan şurubumu aldım geldim .
Afiyet olsun Elçinim selamlar sevgiler bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?