- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.321
Aplan kurban olsun sana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aplan kurban olsun sana![]()
Tobeeee
İyim canım benim sızmışım koltukta yeni ayıkıyroumÇok şükür kuzum gir gir şamata sen nasılsın![]()
Görüntü fena ama tadı güzelmiş bende deneyeceğim denersem foti paylaşırımŞırdanı hiç tatmadım daha![]()
Oh ne güzel iyi yapmışsınİyim canım benim sızmışım koltukta yeni ayıkıyroum![]()
KızzzzTobeeee![]()
DemiiÖykkk yemem onuşırdanın gideri varda onun hiç yok
![]()
![]()
Ben heç tatmadımŞırdanı hiç tatmadım daha![]()
Bagirsak dolması mı bilemedimGörüntü fena ama tadı güzelmiş bende deneyeceğim denersem foti paylaşırım![]()
Nickodan beklenmeyecek hareketler bunlar
Kelle paça çorbası tattım çok güzel oBen heç tatmadım
Ne beyin ne şırdan ne birşey
Hahahahaha ayy allahımm ne güldükk yaaaaNickodan beklenmeyecek hareketler bunlar![]()
Kızz onu bende içemiyorum amaKelle paça çorbası tattım çok güzel o![]()
Çok şükür allah aglatmasın canimHahahahaha ayy allahımm ne güldükk yaaaa
Ben hepsini yerimKızz onu bende içemiyorum ama
Iskembe içerim
Kokoreç yerim
Midye yerimm bayilirim
Beyini kelle paçayı falan tat kuzum belki seversin. T.s.k yi tatma bence tadını bilmeden itiyor kendindenBen heç tatmadım
Ne beyin ne şırdan ne birşey
Bağırsağın içini dolduruyorlarmış işte. Ama hastası çok fazla.Bagirsak dolması mı bilemedim
Kurbanda bagirsakları atıyorlar burda ama hiç kalmıyormuş
İşkembe çorbasını çok severim ama eşim ve ailesi hiç sevmiyor yemezlerişkenceleri eve getirmiyorlar kokacak diye
![]()
Ayy bu iki oldu hemende yakaladın heeCocom mu jouu ben jouuuu![]()
Ummadık taş baş yardı işte bak bir sözümüz daha geçerliliğini koruduNickodan beklenmeyecek hareketler bunlar![]()