- 27 Mart 2019
- 29.863
- 109.064
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi kollarda buldun teselliyi bakım kimle aldattın benu vicdansız kadunAşka geldükkkkk kahveeemmmmm
Sevgiye ihtiyacımm varduuuu![]()
Burda yatak bariKız 2 saat girmesek 20 30 sayfa doluyor![]()
Yatsak yeriBurda yatak barigeriye dönüp okumaya çok üşeniyorum
![]()
VışşşşSosyaliminn kollarına girmuştummm
Sonra cocommmm u kıskandımm ittim onu aşağıyaaa sosyale ben sarıldummmm
Seninde şöyle kollarında uyusam uyanmasamm miss gibiii![]()
Onu okumayada useniriz biz kesinYatsak yeriokumadıklarımız tek yerde filtrelense keşke
![]()
AbooovvvvvvvvvvvvvVışşşş
bir kişi değil nerde benim beylik tabancam vuracagum seni kadun![]()
Heleee bak süpürgeye binmiş kaçıyor birde
Vuracagummm seni dedin bana nereyeee kaçem ulaaaaHeleee bak süpürgeye binmiş kaçıyor birde![]()
Garadenuze gac büyük yer belku bulamam seniVuracagummm seni dedin bana nereyeee kaçem ulaaaa
Ordada senuu vururrlarr görürsünn heleeGaradenuze gac büyük yer belku bulamam seni![]()
Aşk meşk işleri kahvemOnu okumayada useniriz biz kesin![]()
Sen beni aşağı istersin ama bak Gel bana gel kaç
Kuzum 1 saat sonra falan içecem ben vitamin aldım da hemen arkasından içemiyorum. İçin siz ben size sohbete eşlike deyimOrdada senuu vururrlarr görürsünn helee
Amaaannnn ne vurup duruyon bağaaa
Sen kıyamazsin kii bide
Gell kahve içehhh
coconatt coco sen içiyonmuuu habu karii kahve yapacak bizee
![]()
He doğru dedin bak ne kadar püsür gadınlarız bizOnu okumayada useniriz biz kesin![]()
Ne ka ayıp bu karımi olduk gezmeye gidecek bu gariii yok sizeOrdada senuu vururrlarr görürsünn helee
Amaaannnn ne vurup duruyon bağaaa
Sen kıyamazsin kii bide
Gell kahve içehhh
coconatt coco sen içiyonmuuu habu karii kahve yapacak bizee
![]()
Hani bana hani banaAşk meşk işleri kahvem![]()
Aayyyy nasılda sana ihtiyacım olduuuSen beni aşağı istersin ama bak Gel bana gel kaç
Kuzum 1 saat sonra falan içecem ben vitamin aldım da hemen arkasından içemiyorum. İçin siz ben size sohbete eşlike deyim
He doğru dedin bak ne kadar püsür gadınlarız biz![]()
Vaayyy gezmeler tozmalar bizim yerimize de gez kızNe ka ayıp bu karımi olduk gezmeye gidecek bu gariii yok sizegahve
Ooyyyy seni yerimm kahveemmm içerrr durururummmm.Ne ka ayıp bu karımi olduk gezmeye gidecek bu gariii yok sizegahve