- 28 Haziran 2011
- 61.474
- 154.425
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #7.341
Ayy hiç tahmin etmezdim vallaUmmadık taş baş yardı işte bak bir sözümüz daha geçerliliğini korudu![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hiç tahmin etmezdim vallaUmmadık taş baş yardı işte bak bir sözümüz daha geçerliliğini korudu![]()
Sende beni çıkaramıyorsun hayallerinden biliyim zatenAyy bu iki oldu hemende yakaladın heeikinize cevap yaziyorum bakmadan yaziyorum
![]()
Yok yaa bikere içemedimm zaten içiyodumda damak tadıma uymadıBeyini kelle paçayı falan tat kuzum belki seversin. T.s.k yi tatma bence tadını bilmeden itiyor kendinden![]()
Bagırsak ben çok görüyorumm acaba güzelmii şırdandan güzeldir benceBağırsağın içini dolduruyorlarmış işte. Ama hastası çok fazla.
Yiyen olmayınca zevkli olmuyor şöyle herkes şapır şupur yese tatlı gidiyor
Ay evde bende sevmem bu tarz şeyleri imkanım varsa dışarıda yer dönerim![]()
Sürekli sayikliyorumSende beni çıkaramıyorsun hayallerinden biliyim zaten![]()
Vallahaaa kıskanıyorumm aama sosyalimm çıkarr şu cocomun aklındannnnAyy bu iki oldu hemende yakaladın heeikinize cevap yaziyorum bakmadan yaziyorum
![]()
Ayy hiç tahmin etmezdim valla![]()
İşte bende merak edıyorum hiç yemedim ana herşeyi yedimBeyini kelle paçayı falan tat kuzum belki seversin. T.s.k yi tatma bence tadını bilmeden itiyor kendinden
Bağırsağın içini dolduruyorlarmış işte. Ama hastası çok fazla.
Yiyen olmayınca zevkli olmuyor şöyle herkes şapır şupur yese tatlı gidiyor
Ay evde bende sevmem bu tarz şeyleri imkanım varsa dışarıda yer dönerim![]()
Yaaaa jouumm seni yerim küsme banaaaaVallahaaa kıskanıyorumm aama sosyalimm çıkarr şu cocomun aklındannnn![]()
Yumuşadumm sanküüüYaaaa jouumm seni yerim küsme banaaaapammik kalbini yidigim
![]()
![]()
![]()
Açtım kollarimi bekliyorumYaaauçarak geliyorum sarılmaya
![]()
Bana yokmuYaaauçarak geliyorum sarılmaya
![]()
Etli her yerde olmuyor ya ondan zor ama dediğin gibi Adıyaman'da çok varİşte bende merak edıyorum hiç yemedim ana herşeyi yedimbide etli çğköfteyi yemedim daha Adıyaman’da oluyormuş o sadece
hep etsiz çiğköfte yemişim
Canını yirimYumuşadumm sanküüü
Sana dayanamamkiii![]()
AaaaaaaAçtım kollarimi bekliyorum![]()
sımsıkı sıkı sıkı
![]()
Röraydin tatlımRörraaayyyydddıııııınnnnnnnnnn
Elhan
Minnosprenses @Mavera4268 @Bal Perisi @Kahve __Kokusu @Catlak-kurabiye @MssPARE
coconatt @zorunlunick @pina
Wilma11
ASSOSyal @dut agaci @Lavinia_84
Aşkımıza ölürümmmm heeeelleeeeeeeeeCanını yirimaşkımıza devamke
![]()
Sıkı sıkı sar beniAçtım kollarimi bekliyorum![]()
sımsıkı sıkı sıkı
![]()
Oooo reyhan serbetimi abla severiimmmRöraydin tatlım
Gayfemi ve tarifini ilk kez denedigim ferah mis gibi reyhan şurubumu aldım geldim .
Afiyet olsun Elçinim selamlar sevgiler bitanem![]()