- 28 Haziran 2011
- 61.447
- 154.362
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #7.261
Istiuom deseydinBirşey istiyor musun diye aramış kuzum bende yok demişim kapatmışım
adana yanıyorrrAlev alevortalık yangın yeri şehri alarma gecirelim
İlk defa oldu kız böyle yoksa hatırlarım ayılamadım nedenseHahahahaha cocommmmmmmmm
Eee diyonya ne konuştuğumu hatırlamıyorumm
Bir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsunHatta sosyalimmm etrafı kapatalımmm
Meloom utanmasunnn
Istiyorum deseydinnn adam aninda kapıdaydııİlk defa oldu kız böyle yoksa hatırlarım ayılamadım nedensegeldi sordum söyledi
Evettt onuda yapalumm arayalımm adana başkaninıBir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsun
O saatte aman aman totomu döndüm yattımIstiuom deseydinadam.ucarak gelirdi
ay yok kalırım orada aman yasak olmasınBir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsun
Aman zaten sıcaktan alarm vermiş durumda sosyalim yaAlev alevortalık yangın yeri şehri alarma gecirelim
Tövbee diyiiiinnnn tövbeeeeeeeeay yok kalırım orada aman yasak olmasın
Kız aynı şeyleri yazmışız yaIstiyorum deseydinnn adam aninda kapıdaydıı
Ayy kalp kalbe karşı sosyalimmm bende yazdıktna sonra yazına baktımm oha dedimKız aynı şeyleri yazmışız ya
Hiç ekşınlı diilsin cocomO saatte aman aman totomu döndüm yattım
Korona varken iyiydiBir gün sokağa çıkma yasağı gelsin de barim rahat olsun
Tmm çok masum düşünüyoruz hemen bitsin gitsinay yok kalırım orada aman yasak olmasın
Icimiz mi fesat yoksa beybiAyy kalp kalbe karşı sosyalimmm bende yazdıktna sonra yazına baktımm oha dedim
Her zaman ekşın olmaz azıcık ekşını özleyelim daha heyecanlı oluyorHiç ekşınlı diilsin cocom
Benimde beynim döndü dedim az önce okudum aynı şeyi diyeKız aynı şeyleri yazmışız ya
O heyecan bitmez heleHer zaman ekşın olmaz azıcık ekşını özleyelim daha heyecanlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?