- 27 Mart 2019
- 29.805
- 108.807
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.961
Büyümez Altan alırsın yine yengem de senin gibi 2 çocuk doğurdu üst tarafı hiç yokYaaaaÜst tarafımm iyi ya ama hamile kalırsam büyüyecek dahada
Aahhh kızz habu sıcaktan eve çıkmaya bile şeyim olmuyor buaralar regl olamadım moralim bozuk
Bu ara topikte çoluk çocuk sayısı artıyorBüyümez Altan alırsın yine yengem de senin gibi 2 çocuk doğurdu üst tarafı hiç yokneden olmadın test yapsana
Öylemi oda ikizler burcuVaahyyssss miinoosss ta ikiz kızz oyuzden ikinizle bukadar iyi anlaşıyorum
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım benim
Ahaaa gercekten mii kızzzzBüyümez Altan alırsın yine yengem de senin gibi 2 çocuk doğurdu üst tarafı hiç yokneden olmadın test yapsana
Evet kuzuşumÖylemi oda ikizler burcu
Affiiyyeettt baall şeker olsunn zorunluummm pek yoktun buaralar nasılsın
Kuzucum kötü değil.kötü birsey demedimki dedim sadece
Yarasın zorunlum afiyet bal olsun
Yok kuzum hep değil ama ne olduğu da belli değil bir bakıyorum gececi bir bakıyorum gündüzcübaşım döndü
Hahaha niye oyle demiyon ulennn bende burda oturup düşündümm yanlışmı dedim diyeKuzucum kötü değil.
Yani demek istedim ki yemek yapmamak dünyanın en güzel olayı akşama ne yapsam derdi olmaması kadar güzel birşey var mı
Aşk olsun kötü birşey dedin demedim hele yemek yapmıyorum dedin keşke bende yapmasam dedim
Hahahaha sende de uyku düzenn karışıyorr sonraaYok kuzum hep değil ama ne olduğu da belli değil bir bakıyorum gececi bir bakıyorum gündüzcübaşım döndü
Hızlı hızlı yazdım ondan galiba gel öpemHahaha niye oyle demiyon ulennn bende burda oturup düşündümm yanlışmı dedim diye
Sen tecrübelisin kız bana göre ama vücudum uyusa mı uyansa mı bilemediHahahaha sende de uyku düzenn karışıyorr sonraaaynı benim gibi
Meraktan annesiBeni öldürecek artık hiç durmuyor 10 sene yasladım sürekli zarar peşinde bütün dolaplara kilit yaptırdım kaşla göz arasında açık bulup yapacağını yapıyor canım
VuuuuHızlı hızlı yazdım ondan galiba gel öpem
Ahaa surd akahve içtimm 1 saat sonr auyudum içim geçmişSen tecrübelisin kız bana göre ama vücudum uyusa mı uyansa mı bilemedi
Meraktan annesipeşinden ayrılma aman ha
Eşim evde de kuzum.Ahaaa gercekten mii kızzzz
Yokya kahvem yapmak istemorum bide yaparsam tek cizgi olur sa sonra gider kanda verirsem oda normal çıkarsa oturur ağlarım sonraa
Evet kuzuşum
Affiiyyeettt baall şeker olsunn zorunluummm pek yoktun buaralar nasılsın
Vuuuubana opemm dee helee
Eki Görüntüle 2888003
Ahaa surd akahve içtimm 1 saat sonr auyudum içim geçmiş
Hee anladımm ne ymeek yaptınnnEşim evde de kuzum.
İyiyim çok açım.
Yemek pişiyor bakalım.anca fırsat oldu yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?