- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #6.901
Asi corona olmayi engellemiyor hafif anlatmayı,olum sayisini dusuruyorAşılar var ama faydası olmuyor sanirim
Biri aşı olmuş bi kaç ay sonra korona olmuş bende gözlemdeyim şu an aşı olmayı düşünmüyorum
aynenAsi corona olmayi engellemiyor hafif anlatmayı,olum sayisini dusuruyor
Ahhh keske öyle olsa yaaaKahve bi günde 5 kg verdirseydi tüm kadınlar saat başı kahve içerdi
Benim kız duruyormu tam kahveyi yapıyorum almış yağ çözücü ağzına sıkıyor
Aabbboovvvvvvv o totosunu ısırırımm haaaBenim kız duruyormu tam kahveyi yapıyorum almış yağ çözücü ağzına sıkıyor
Bir kere sıktı ağzına birşey olurmu yaa yıkadım ağzını amaAabbboovvvvvvv o totosunu ısırırımm haaa
Aayyyy yutmadıysa birsey olmazz aman ha dikkat etBir kere sıktı ağzına birşey olurmu yaa yıkadım ağzını ama
Aayyyy yutmadıysa birsey olmazz aman ha dikkat et
Aaaa kız sana nolduben gidiyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin
Diki yakti demekki biraz od ane ara aldida sıktı anamm yaramaz şey yavvAyy bilmiyorum sıkınca ağladı hemen farkettim ama tutmadı galiba
Sabahlamamışsın bileeYok ben uzun süre sabahlayamam galiba
neler oldu neler cocomAaaa kız sana noldu
Diki yakti demekki biraz od ane ara aldida sıktı anamm yaramaz şey yavv
Sabahlamamışsın bileeöyle oslaydı gelmistin buraya
Hayrolsun kuzum yaaneler oldu neler cocom
Uyu gııı ne bekliyon kocanııKahve __Kokusu bu Bıdıklar çok fena kaşla göz arasında herşeyi yapıyorlar ya inşallah zararı olmaz canım
Jou he mışıl mışıl uyudum gece uykusu gibi yok gece 2 saat uyu gündüz 10 saat uyu
Bazen olmuyor kız o uyurken sen ayakta sen uyurken o ayakta. İş yapsan yapılmıyor aman değişikUyu gııı ne bekliyon kocanıı
Yeni evli oldugum zamanlarda cok zor uyurdummBazen olmuyor kız o uyurken sen ayakta sen uyurken o ayakta. İş yapsan yapılmıyor aman değişik
Senin eşinin vardiyası nasıl sende bekliyorsundur gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?