- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.981
vallahi öğretmenim. uygunsuz cumle kuramam davranamam dıye eski gözlüklü bir öğretmen oldum. tıpkı bunun gibiYap yap öyle olmayınca bizi muhabbet sarmiyo zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi öğretmenim. uygunsuz cumle kuramam davranamam dıye eski gözlüklü bir öğretmen oldum. tıpkı bunun gibiYap yap öyle olmayınca bizi muhabbet sarmiyo zaten
Ne falıKuzum Ben çok.icmem kahve pina ya sözde verdim ama içemedim resim atmadım
Aaaa minnoş atacaktın pina fal için ne oldu Minnosprenses
Ayyy şakaaaa kız valla kovalar beni bi cekıyor valla ayy yerim siziBen kovayım meneksem
Aynen evlenince özgürsün en azından ev senin istediğini yapAslında insan evlenince ozgurlesiyor .
En azından çocuk olana dek.
Ben evlenmeden önce anne baba bacı gardaş vardiyalı bekci gibi her elden başımdalardi çok karışıyorlardi.
Evlendim de hayata döndüm bari
Tabi tekrar ediyorum çocuk olana kadar
Atmadım PinayaKuzum Ben çok.icmem kahve pina ya sözde verdim ama içemedim resim atmadım
Aaaaaa bakkk bende öyle dedimm kovayım bendee sendemi öylesinn benimde kanım ısındı sana mor menekşemm❤11 Aralık ay kova mısın kovalarla cok ıyı anlasırım hele dıyorum kı bu kıza nıe bu kdr ısındım dua grubnda fılan
İkinizde atmadınızKuzum Ben çok.icmem kahve pina ya sözde verdim ama içemedim resim atmadım
Bende sevmiyorum hiç kuzum . Ama minveri diye bişey aldıkKuzum Ben çok.icmem kahve pina ya sözde verdim ama içemedim resim atmadım
Ic icEki Görüntüle 2885145
Bu gün 3. Kahvem
Heryerde öğretmen olma .vallahi öğretmenim. uygunsuz cumle kuramam davranamam dıye eski gözlüklü bir öğretmen oldum. tıpkı bunun gibi
Aaaaaaa vallaha mıı burçlar bulunduBen kovayım meneksem
Aaaa pinacim kız ben içmem.kahve o gün komsu gelince yaptım evet atmadım artık attigim zaman bakarsın ama minnoş içer hemde bir kaç sefer gelsin soralımİkinizde atmadınız
ben de oğlakımAaaaaa bakkk bende öyle dedimm kovayım bendee sendemi öylesinn benimde kanım ısındı sana mor menekşemm❤
Bende oyle oldugunu dusunuyorum ne kdr bekarlıkta sultanlık deseler bu cok az oranladır yani. İnsanın kendı evini barkını duzenıni kurması kadar guzel bırsey varmı. Karısan yok eden yokAslında insan evlenince ozgurlesiyor .
En azından çocuk olana dek.
Ben evlenmeden önce anne baba bacı gardaş vardiyalı bekci gibi her elden başımdalardi çok karışıyorlardi.
Evlendim de hayata döndüm bari
Tabi tekrar ediyorum çocuk olana kadar
Afiyet ball olsun bitanemm fincanı çok beğendiimmEki Görüntüle 2885145
Bu gün 3. Kahvem
ooo wuhuuuuHeryerde öğretmen olma .
Yada ol ol. Fantazisi güzel
Canin sagolsun canimAaaa pinacim kız ben içmem.kahve o gün komsu gelince yaptım evet atmadım artık attigim zaman bakarsın ama minnoş içer hemde bir kaç sefer gelsin soralım
İçiyorum
Almiste dedim size günde 3 4.içiyor bide uyuyor erkenden hemideEki Görüntüle 2885145
Bu gün 3. Kahvem