- 25 Ağustos 2019
- 61.130
- 114.114
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.021
11 aralık simdi farkettimm kuzumYok bacım ben yayım. Ama kovalarla cok ıyı anlasırım ablam harıç
❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aralık simdi farkettimm kuzumYok bacım ben yayım. Ama kovalarla cok ıyı anlasırım ablam harıç
Ahahah evetHeee doğru öyle birşey vardı dimi uzaktan
aralık mı ocak mıBende oğlak
Ahahah evet
Annemin damadı anneler günü hediyesi olarak aldı
Ocak efenimaralık mı ocak mı
Olur ınsallah Birgun Musait oldugunda atarımOnlara bir sözüm var sanada bakarim canim
Bosandim canim 19 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum 1 senedir beraber pişman oldum verdigim karardan bana kimse karışamazsın beni 15 yasinda ergen sandılar
benim de ocak 20siOcak efenim
Mujde verildi canim yoksa ben çoktan kacmıştım evdenOlur ınsallah Birgun Musait oldugunda atarım
Allah hayırlı kapılar acsın sana bundan sonraaa cok cokk guzel ınsanlarla karsılasır, yuvanı tekrardan kurarsın ınsallah.. bırbırımıze müjdeler veririz burdan bi bakarsın
bebeklinick seni döverim önce ben varken herkes sırasını beklesin önce bana bulun minnosla çifte düğün yapalimYok çekmem valla
Vuuuu aslanlar hiç anlaşamadımm benBen aslan
Hahaha at bizden hayır yokBen atacam o olacak sonunda
Bu ay benim doğum günüm var tüm özelliklerini taşımıyorum beybim ondandırVuuuu aslanlar hiç anlaşamadımm ben
Senle nasıl anlaşıyorumm kızzz
demekki senin kanın benım kanıma ısındı
KocacigimmmBen aslan
Bana burdan bı kac arkadas daha bulacaktı nolduysa onlara dur aklıma dustu gidiyim de bı fırca atayımbebeklinick seni döverim önce ben varken herkes sırasını beklesin önce bana bulun minnosla çifte düğün yapalim
Bu sefer kızı bayiltirimHahaha at bizden hayır yok
Hemen yaşını soyle.bebeklinick seni döverim önce ben varken herkes sırasını beklesin önce bana bulun minnosla çifte düğün yapalim