- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.638
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.941
Gördüm canım benimyazdım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm canım benimyazdım canım
bana demiş dimi ben de terbiyemce en buyuk adaletsizlik adil gibi görünüp adil olmamaktır yazdım.Terbiyesizler yilan kim belli
Hoşgeldin mor menekşe iyiyim canım peynir ve taze acı biber yiyorum.bebeklinick sen nasılsın sanada kucak dolusu
Canim basin sagolsun Allah sabır versinBen pek hatta baya duygusal hüzünlü biriyim.
Her etrafımda ölüm veya ölümle alakalı şeyler duysam hep aklıma kızım gelir her sıkıntılandığımda 40 ım çıkmadan o günlerde çok ağladım ilk defa da ölmek istedim o günlerde...
Onu doğurdum ve o minik bedeniyle o odanın kapısından çıktı ve melek oldu..
Kusura bakmayın bu kadar anlatıyorum ama..
Peynir ve taze biber ne severim kiiHoşgeldin mor menekşe iyiyim canım peynir ve taze acı biber yiyorum.
Yine yangınlar yine ben .
Sen nasılsın napiyosun tanismadik da sanırım İzmir'den 28 yasimdayim.
aslında eminim bana yazdığından ama entellektüel seviyem onlardan yüksek olduğu için platondan bir alıntı yaptımTerbiyesizzzz laf laf olsun diye konuşmak için konusuyor zatenn
Kahveyle öpüştunuz mu doğru söyle.
Iyi yaptınn en güzelii dill çıkarr gitsinnnaslında eminim bana yazdığından ama entellektüel seviyem onlardan yüksek olduğu için platondan bir alıntı yaptım
Naneyide sever misinPeynir ve taze biber ne severim kii
Aboovvv neelrde dikkat ediyon kız hahahaahah hic içmedimm aynense boyle geldii sehpamaaKahveyle öpüştunuz mu doğru söyle.
Ortasıni somurmussun
Severimm ben baharatçıyımm herturlusunu severiimmmNaneyide sever misin
Peynirin yanında nane fesleğen Reyhani da pek yakistiriyorum
ama bu kahve çok korkmuş
he valla tayin istemeyi düşünüyorum . kocam anası kılıklı bu da ayrı bir bdv konusuIyi yaptınn en güzelii dill çıkarr gitsinnn
Sen benim hele kahve fincanlarımı görmediinn hııııhhhhama bu kahve çok korkmuş
Kim bilir kimler öptüAboovvv neelrde dikkat ediyon kız hahahaahah hic içmedimm aynense boyle geldii sehpamaa
Ne işle mesguldun adrecigimhe valla tayin istemeyi düşünüyorum . kocam anası kılıklı bu da ayrı bir bdv konusu
Hahahaha acabaaaKim bilir kimler öptü
bakıyım düzenleyebiliyor muyumSen benim hele kahve fincanlarımı görmediinn hııııhhhh
Şaka biyanaa korkmuş galibaa nedemek oluyo acaba bu görüntü Simurgp pinooooşşş çabuk söyleee