- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #5.961
Aa oyle mi bende 27 kayseride katılıyorumHoşgeldin mor menekşe iyiyim canım peynir ve taze acı biber yiyorum.
Yine yangınlar yine ben .
Sen nasılsın napiyosun tanismadik da sanırım İzmir'den 28 yasimdayim.
Fen Bilimleri öğretmeniyim canım. Ama şöyle rahat rahat amiyane konuşmak istiyorum artık . Mesleğimin gerektirdiği bir düzgün cümle kurma , örnek davranışlar sergileme gibi önemli ayrıntılara hep dikkat ederim. Ama şöyle bir de cinselliklidir efendime söyleyeyim kaynanaya görümceye akrabalara atmalardır vb. bi rahatlamak istiyorum.Ne işle mesguldun adrecigim
Yok canım emın olabilirsin bence de sana laf sokmuşaslında eminim bana yazdığından ama entellektüel seviyem onlardan yüksek olduğu için platondan bir alıntı yaptım
Aa oyle mi bende 27 kayseride katılıyoruHRkesy
Allah iyiliğini versinnn güldürdunbakıyım düzenleyebiliyor muyum
Yap yap öyle olmayınca bizi muhabbet sarmiyo zaten. Ama şöyle bir de cinselliklidir efendime söyleyeyim kaynanaya görümceye akrabalara atmalardır vb. bi rahatlamak istiyorum.
1 yaşcıkkHuh.
Herkes benden genç bu ne ya
Aaaa aynı yaştayızzzAa oyle mi bende 27 kayseride katılıyorum
Allah'ım herkes bekar özgür bu ne yaaaa1 yaşcıkkona bakarsan herkes evli Barklı cocuklu
Bense bekarım
Sağolasın canımCanim benim cok üzüldüm, başın sağolsun, allah tekrar evlât hasreti yaşatmasın ınş sana
Canim aynen takilma bana 1 kere mide kanseri 1 kere melanom kanseri dediler. Cok kafanıza takmayın senin anneninde yasi küçüktür. Baska doktora görünün.
Sağol pinacımCanim basin sagolsun Allah sabır versin
EvetAaaa aynı yaştayızzz
Allah iyiliğini versinnn güldürdun
Ne özgürlüğü kızz.. Eşimiz olmasada cok sukur anne baba var başımızda sağolsunlar hıç bos bırakmazlarAllah'ım herkes bekar özgür bu ne yaaaa
Bu nasıl ? Bundan nasıl sıyrılcan
Subatın 9 senEvethangi ay
Afiyet olsun canım bende hazırlıyorum
11 AralıkSubatın 9 sen
Aşkııımmmmmm bekliyorummmAfiyet olsun canım bende hazırlıyorum
Kuzum Ben çok.icmem kahve pina ya sözde verdim ama içemedim resim atmadımEki Görüntüle 2885122
Jou @ASSOSyal MssPARE bilmiyorum kahveler içildi de geç filan mı kaldım Minnosprenses
Aslında insan evlenince ozgurlesiyor .Ne özgürlüğü kızz.. Eşimiz olmasada cok sukur anne baba var başımızda sağolsunlar hıç bos bırakmazlar
Ben kovayım meneksem11 Aralıkay kova mısın kovalarla cok ıyı anlasırım hele dıyorum kı bu kıza nıe bu kdr ısındım dua grubnda fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?