• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abbbovvvvv kız soyleeee 😱😱
ben kuzuma hamileyken kaynana kişisine sordum bir isim önerin var mı diye. Oda bu kız erkek olsa karışacaktım kız olduğu için karışmayacağım ne takarsanız takın dedi. sonra da dalga gecer gibi zuhal topalın programındaki sevgi naz solmaz bunları tak dedi. pis pis de sırıttı. vallahi suratı aklımda hala.

neyse gel zaman git zaman eltim hamile şimdi bır ay sınra doğuracak. aynı kaynana kişisi gecen gun görumcemdeyiz. keyfimiz de yerinde. demez mi hadi gelin çocugumuza isim bulalım ailecek diye.

benim cinler tepeme çıktı sen bana böyle böyle dedin şimdi aile olduk öyle mi dedim. alındı tabi,

bugun de görumcem storyde fırsatını bulunca yılan gibi laf sokanlardan sana sığınırım yazmış .

:bicak::bicak::bicak::bicak:

Yılan dıyınce ebru polatın çıngıraklı yılan şarkıısı geldı aklıma 🤣 eger emınsen sende ona karsıt çıngıraklı kısmından baslayan bölümünü sende storyden at 🤣🤣

Terbiyesizler :bicak:yilan kim belli:sinirli:
ben kuzuma hamileyken kaynana kişisine sordum bir isim önerin var mı diye. Oda bu kız erkek olsa karışacaktım kız olduğu için karışmayacağım ne takarsanız takın dedi. sonra da dalga gecer gibi zuhal topalın programındaki sevgi naz solmaz bunları tak dedi. pis pis de sırıttı. vallahi suratı aklımda hala.

neyse gel zaman git zaman eltim hamile şimdi bır ay sınra doğuracak. aynı kaynana kişisi gecen gun görumcemdeyiz. keyfimiz de yerinde. demez mi hadi gelin çocugumuza isim bulalım ailecek diye.

benim cinler tepeme çıktı sen bana böyle böyle dedin şimdi aile olduk öyle mi dedim. alındı tabi,

bugun de görumcem storyde fırsatını bulunca yılan gibi laf sokanlardan sana sığınırım yazmış .

:bicak::bicak::bicak::bicak:

Bende bakındım google da geri çıktım..Benimde içimi rahatlattın sağol🙏 O benim herşeyim bu dünyadaki..Onsuz yapamam diyeyemem ama Rabbim onsuz yaşatmasın hiçbir evladı 😢😢😢😢😢
Canim aynen takilma bana 1 kere mide kanseri 1 kere melanom kanseri dediler. Cok kafanıza takmayın senin anneninde yasi küçüktür. Baska doktora görünün.

Back