- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.921
ASSOSyal
nasılsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy neden kigörümcem storyden bana yılan dedi
Burda yağmur rüzgarYanıyoruz biz
Nasıl çözdün peki canım eminmiisngörümcem storyden bana yılan dedi
Ayy canım benim allaha şükür iyiyim sen nasılsın görüşmeyeliASSOSyal nasılsın canım
Cok şükür diyelim nolsun canım.. Allah iyilik versinAyy canım benim allaha şükür iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli
Amin canım benim cümlemize inşCok şükür diyelim nolsun canım.. Allah iyilik versin
ben kuzuma hamileyken kaynana kişisine sordum bir isim önerin var mı diye. Oda bu kız erkek olsa karışacaktım kız olduğu için karışmayacağım ne takarsanız takın dedi. sonra da dalga gecer gibi zuhal topalın programındaki sevgi naz solmaz bunları tak dedi. pis pis de sırıttı. vallahi suratı aklımda hala.Abbbovvvvv kız soyleeee
Görümcen olduğuna eminmisin kızzz neyi yakaldıkigörümcem storyden bana yılan dedi
ben kuzuma hamileyken kaynana kişisine sordum bir isim önerin var mı diye. Oda bu kız erkek olsa karışacaktım kız olduğu için karışmayacağım ne takarsanız takın dedi. sonra da dalga gecer gibi zuhal topalın programındaki sevgi naz solmaz bunları tak dedi. pis pis de sırıttı. vallahi suratı aklımda hala.
neyse gel zaman git zaman eltim hamile şimdi bır ay sınra doğuracak. aynı kaynana kişisi gecen gun görumcemdeyiz. keyfimiz de yerinde. demez mi hadi gelin çocugumuza isim bulalım ailecek diye.
benim cinler tepeme çıktı sen bana böyle böyle dedin şimdi aile olduk öyle mi dedim. alındı tabi,
bugun de görumcem storyde fırsatını bulunca yılan gibi laf sokanlardan sana sığınırım yazmış .
valla reglim gelecek bana dememiş de olabilir hormonal olarak karışığım belki de yanlış anladım bılmıyorum kıGörümcen olduğuna eminmisin kızzz neyi yakaldıki
Canim aynen takilma bana 1 kere mide kanseri 1 kere melanom kanseri dediler. Cok kafanıza takmayın senin anneninde yasi küçüktür. Baska doktora görünün.Bende bakındım google da geri çıktım..Benimde içimi rahatlattın sağol O benim herşeyim bu dünyadaki..Onsuz yapamam diyeyemem ama Rabbim onsuz yaşatmasın hiçbir evladı
ben de evlat ayrımı yapanların adaletsizliğiyle ilgili bi story paylaştımNasıl çözdün peki canım eminmiisn
31 derece yanıyoruz yemin ederim bu gece ayrı bir sıcak varBurda yağmur rüzgar
Öncesinde herhangi bır sürtüşmenız veya karsılıklı altan alta laf vurmalarınız oldumu peki..valla reglim gelecek bana dememiş de olabilir hormonal olarak karışığım belki de yanlış anladım bılmıyorum kı
yazdım canımAyy neden ki
Terbiyesizzzz laf laf olsun diye konuşmak için konusuyor zatennvalla reglim gelecek bana dememiş de olabilir hormonal olarak karışığım belki de yanlış anladım bılmıyorum kı
valla son bır senedir ıyıydık kalan 9 sene zaten öyleydiÖncesinde herhangi bır sürtüşmenız veya karsılıklı altan alta laf vurmalarınız oldumu peki..
O Potansiyel varmı yanı canm