- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa zorunlummm bende diyorum bussaate niye suskunluk oldu bi baktım senden bildirim geldiii nasıl sevindim anlatamammEki Görüntüle 2885122
Jou ASSOSyal MssPARE bilmiyorum kahveler içildi de geç filan mı kaldım Minnosprenses
Bende bakındım google da geri çıktım..Benimde içimi rahatlattın sağol O benim herşeyim bu dünyadaki..Onsuz yapamam diyeyemem ama Rabbim onsuz yaşatmasın hiçbir evladıBeni içim çok rahat sizinde içiniz rahat olsun.
Geçen arkadaşımın çocuğuna kan kanseri dediler .
Değerlere bakıldı mi parça alındı mi ne gerekiyorsa görüldü mu dedim yok dedi.
Sonuç olarak çocuk kanser filan değilmis
Biseye bakmadan kanser varsayılabilir mi
Böyle havadan konuşan doktorları çok kınıyorum Google gibiler.
Googleye de ne yazsak kanser diyor
Bende tek fincan bufakirim benYaaaaaa zorunlummm bende diyorum bussaate niye suskunluk oldu bi baktım senden bildirim geldiii nasıl sevindim anlatamamm
Afiyet bal şeker olsuunnnnn ❤
1 saat sonra atacem bense farklı kahve fincanlarla devamm
İnsanın yuregine çok ağır geliyor .Bende bakındım google da geri çıktım..Benimde içimi rahatlattın sağol O benim herşeyim bu dünyadaki..Onsuz yapamam diyeyemem ama Rabbim onsuz yaşatmasın hiçbir evladı
Alamıyorum numaraları bitmiş beğenip sepete ekledikeriminKarar veremedim ya hangi ayakkabıyı alcamae.
Sen siparisini verdin mi
Afiyet olsun canım benimEki Görüntüle 2885122
Jou ASSOSyal MssPARE bilmiyorum kahveler içildi de geç filan mı kaldım Minnosprenses
Ben pek hatta baya duygusal hüzünlü biriyim.İnsanın yuregine çok ağır geliyor .
Bazen diyorum atlasam da şu suya, arabanın önüne vs işte. Sevdiklerimin acını görmeden önden kurtulsam.
Düşüncesi bile nasıl ağır geliyorsa insana bunları istiyor bı an gafletten
Evettt bide Minnosprenses 6 dan sonra bizi satıyoo söyliyim sana napsın oda yaaa son 2 ayı kaldıBende tek fincan bufakirim ben
Muglaya gidince kayinvalideminkilere cokeyim bı dur hele .
Dimi herkes ailesine zaman ayırıyor sanırım bu saatte.
Noldu ben neyi kaçırdımBen pek hatta baya duygusal hüzünlü biriyim.
Her etrafımda ölüm veya ölümle alakalı şeyler duysam hep aklıma kızım gelir her sıkıntılandığımda 40 ım çıkmadan o günlerde çok ağladım ilk defa da ölmek istedim o günlerde...
Onu doğurdum ve o minik bedeniyle o odanın kapısından çıktı ve melek oldu..
Kusura bakmayın bu kadar anlatıyorum ama..
Anlat lütfen seni rahatsız etmiyorsa her zaman dok içini.Ben pek hatta baya duygusal hüzünlü biriyim.
Her etrafımda ölüm veya ölümle alakalı şeyler duysam hep aklıma kızım gelir her sıkıntılandığımda 40 ım çıkmadan o günlerde çok ağladım ilk defa da ölmek istedim o günlerde...
Onu doğurdum ve o minik bedeniyle o odanın kapısından çıktı ve melek oldu..
Kusura bakmayın bu kadar anlatıyorum ama..
Ahahahaha kuru iftiraEvettt bide Minnosprenses 6 dan sonra bizi satıyoo söyliyim sana napsın oda yaaa son 2 ayı kaldı
Kız benimde yokkii herkese gidiyorum onlardan çekip atıyorumm
Canımsın afiyet olsun beybim ben bugün bir türk kahvesi, iki nescafe içtimEki Görüntüle 2885122
Maşallah Sosyalim gerçi siizn ortası soğukCanımsın afiyet olsun beybim ben bugün bir türk kahvesi, iki nescafe içtim
Heçte bileAhahahaha kuru iftira
Merhabaselam merhaba kızlar.
Yürüş falan olunca gelemiyorum ama birde erken uyuyorum 10 da uyurum benHeçte bile
bugun bdv lik bi konum var ama açmayacağım hıhMerhaba