- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.638
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #5.861
Aaaa tamam kız dur atımAtmadın o şeyleri kız bekliyorum yüzüm kalmadı artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa tamam kız dur atımAtmadın o şeyleri kız bekliyorum yüzüm kalmadı artık
Hala atmadım
Neeeyyy niçunn yoldamısınHala atmadım
Eve geldim şimdi çektim attımNeeeyyy niçunn yoldamısın
Iyi yaptunn meloomEve geldim şimdi çektim attım
Ovada dolandımIyi yaptunn meloom
Dolannn haböyle mi dolandınOvada dolandım
Kafam karıştı yaDolannn haböyle mi dolandın
Dur bakalım gün ola hayrola.Canim o kadar alakasız bölümlerde okuyanlari formasyon alip almayıp öğretmen yapiyorlar ki bence yanlış düşünüyorsun. Ogretmensin sonucta bunun butun eğitimlerini almışsın.
Tabi canım orası öyle.Dur bakalım gün ola hayrola.
Yeter ki çalışmak isteyeyim
Ne öğretmeninin kız sen aaa benim haberim yokDur bakalım gün ola hayrola.
Yeter ki çalışmak isteyeyim
Kafam karıştı ya
Ne öğretmeninin kız sen aaa benim haberim yok
Aynen canımYaa konusu geçmedi demek ki kuzum
Aynen canım
Üzülme öyle bişey olmayacak .Annem kıştan beridir hastaydı midem karnım diyordu bi kaç kez doktora sağlık ocağına gitti düşünün uzak yola bile gitmek istemedi o kadar gel doktora götüreyim felan dedim ama dinlemedi...Derken bugün burada özel hastaneye geldi muayene tahlil derken spiral takılıydı içinde küflenmiş tamamen ve 2 tane kitle oluşmuş enfeksiyon dersen o da var ilaç yazmış 1 yıl kullanacakmış eğer ilaç da iyi gelmezse Allah korusun kansere çevirebilirmiş....
Valla bilmiyorum ya varsayım olarak dedi doktor...parça aldılarmı diye de sormadım şimdi yalan olmasın erken farkedilmiş olabilir 4-5 aydır hasta kalkamıyordu yerinden emekleyerek hallediyordu işlerini daha da 45 yaşında annem...inşallah iyileşir ilaçlarlaÜzülme öyle bişey olmayacak .
Erken fark edilmiştir .
Kitlelerden parça alinmadan kansere çevirir denemezz
Beni içim çok rahat sizinde içiniz rahat olsun.Valla bilmiyorum ya varsayım olarak dedi doktor...parça aldılarmı diye de sormadım şimdi yalan olmasın erken farkedilmiş olabilir 4-5 aydır hasta kalkamıyordu yerinden emekleyerek hallediyordu işlerini daha da 45 yaşında annem...inşallah iyileşir ilaçlarla