• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim o kadar alakasız bölümlerde okuyanlari formasyon alip almayıp öğretmen yapiyorlar ki bence yanlış düşünüyorsun. Ogretmensin sonucta bunun butun eğitimlerini almışsın.
Dur bakalım gün ola hayrola.
🤷Yeter ki çalışmak isteyeyim😂😂😂😂😂😂

Annem kıştan beridir hastaydı midem karnım diyordu bi kaç kez doktora sağlık ocağına gitti düşünün uzak yola bile gitmek istemedi o kadar gel doktora götüreyim felan dedim ama dinlemedi...Derken bugün burada özel hastaneye geldi muayene tahlil derken spiral takılıydı içinde küflenmiş tamamen ve 2 tane kitle oluşmuş enfeksiyon dersen o da var ilaç yazmış 1 yıl kullanacakmış eğer ilaç da iyi gelmezse Allah korusun kansere çevirebilirmiş....😐😐😐

Annem kıştan beridir hastaydı midem karnım diyordu bi kaç kez doktora sağlık ocağına gitti düşünün uzak yola bile gitmek istemedi o kadar gel doktora götüreyim felan dedim ama dinlemedi...Derken bugün burada özel hastaneye geldi muayene tahlil derken spiral takılıydı içinde küflenmiş tamamen ve 2 tane kitle oluşmuş enfeksiyon dersen o da var ilaç yazmış 1 yıl kullanacakmış eğer ilaç da iyi gelmezse Allah korusun kansere çevirebilirmiş....😐😐😐
Üzülme öyle bişey olmayacak .
Erken fark edilmiştir .
Kitlelerden parça alinmadan kansere çevirir denemezz

Üzülme öyle bişey olmayacak .
Erken fark edilmiştir .
Kitlelerden parça alinmadan kansere çevirir denemezz
Valla bilmiyorum ya varsayım olarak dedi doktor...parça aldılarmı diye de sormadım şimdi yalan olmasın erken farkedilmiş olabilir 4-5 aydır hasta kalkamıyordu yerinden emekleyerek hallediyordu işlerini daha da 45 yaşında annem...inşallah iyileşir ilaçlarla 🙏🙏🙏

Valla bilmiyorum ya varsayım olarak dedi doktor...parça aldılarmı diye de sormadım şimdi yalan olmasın erken farkedilmiş olabilir 4-5 aydır hasta kalkamıyordu yerinden emekleyerek hallediyordu işlerini daha da 45 yaşında annem...inşallah iyileşir ilaçlarla 🙏🙏🙏
Beni içim çok rahat sizinde içiniz rahat olsun.

Geçen arkadaşımın çocuğuna kan kanseri dediler .
Değerlere bakıldı mi parça alındı mi ne gerekiyorsa görüldü mu dedim yok dedi.

Sonuç olarak çocuk kanser filan değilmis

Biseye bakmadan kanser varsayılabilir mi
Böyle havadan konuşan doktorları çok kınıyorum Google gibiler.
Googleye de ne yazsak kanser diyor

Back